aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: O Kετσπάγια έριξε (κι άλλο) λάδι στη «φωτιά»

Ανόρθωση: O Kετσπάγια έριξε (κι άλλο) λάδι στη «φωτιά»

«Ο καλύτερος προπονητής που πέρασε ποτέ από το κυπριακό ποδόσφαιρο είμαι εγώ», είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια σε μία δήλωση που σχολιάζεται και «μεταφράζεται» με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Άλλοι συμμερίζονται την άποψη του Γεωργιανού τεχνικού και άλλοι— πολύ περισσότεροι— αμφισβητούν το περιεχόμενο της δήλωσης και κατακρίνουν τον προπονητή της Ανόρθωσης για εγωκεντρισμό.

Ο 53χρονος τεχνικός σε άλλη μία από τις γνωστές εκρήξεις του σε συνέντευξη Τύπου ουσιαστικά επανέλαβε αρκετά πράγματα για την πετυχημένη διαδρομή του ιδίου στον πάγκο της Ανόρθωσης, την «ξηρασία» της ομάδας στα 13 χρόνια που μεσολάβησαν των δύο θητειών του και τα έβαλε (για δεύτερη φορά φέτος) με τον κόσμο!

«Ο κόσμος να μη μας κάνει τον προπονητή, να έρθει να στηρίξει την ομάδα και τους Κύπριους παίκτες. Για 13 χρόνια ντρέπονταν να πουν ότι είναι Ανορθωσιάτες. Ο Απόλλωνας δεν μας έκανε ευκαιρία το δεύτερο ημίχρονο. Γεμίσαμε το γήπεδο πριν τρεις μέρες, σήμερα ήταν μισογεμάτο. Δεν θέλουμε προπονητές που κάθονται πίσω και παραγγέλλουν», είπε μεταξύ άλλων.

Στην παρουσία του μεγαλομετόχου Χρίστου Πουλλαΐδη, ο οποίος παρακολούθησε τη συνέντευξη Τύπου του Κετσπάγια— κάτι που σπανίως κάνει, ο Γεωργιανός έριξε λάδι στη «φωτιά» που είναι αναμμένη εδώ και καιρό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σε έντονο ύφος ο προπονητής της Ανόρθωσης έκανε λόγο για κακούς ανθρώπους γύρω από την ομάδα.

«Δυστυχώς γύρω από την ομάδα έχει γεμάτο κακούς ανθρώπους. Είναι Ανορθωσιάτες που προσπαθούν να δημιουργήσουν το πρόβλημα. Αν θέλετε κύριοι να υποστηρίξετε την ομάδα ελά εδώ! Μια ομάδα που σας έδωσε αυτά τα τρία χρόνια, ούτε στα όνειρα σας. Τρια χρόνια είμαι υπερεπιτυχημένος. Όποιος θέλει ας καταλάβει. Όποιος δεν θέλει να καταλάβει δεν με νοιάζει. Λίγο σεβασμός στους παίκτες σας».

Οι εστίες φωτιάς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ολοένα και περισσότερες σε μια περίοδο που η Ανόρθωση είναι εκτός μάχης του πρωταθλήματος, με το ένα πόδι εκτός κυπέλλου και το ευρωπαϊκό εισιτήριο στον «αέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ