aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Κετσπάγια δεν θέλει να «τρελαθούν»

Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια δεν θέλει να «τρελαθούν»

Στην ατάκα του Σπύρου Ρισβάνη αμέσως μετά το 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ, αποτυπώνεται το πώς αντιμετωπίζει η Ανόρθωση τον επαναληπτικό: «Να μπούμε στους ομίλους και στη συνέχεια όσα κάνουμε στην προπόνηση θα βγουν στο γήπεδο». Με ακόμα πιο απλά λόγια, για τη «Μεγάλη Κυρία» σημασία έχει να προκριθεί και όχι να αρέσει στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σίγουρα μπορεί να την περιμένει κανείς πιο επιθετική στη ρεβάνς, σε σχέση με τον τρόπο που αγωνίστηκε στο Στάδιο Τέρνερ. Θα είναι γηπεδούχος, θα έχει την παρότρυνση χιλιάδων οπαδών της και θα είναι και πιο έτοιμη.

Ωστόσο, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θέλει να «τρελαθούν» οι ποδοσφαιριστές του από υπέρμετρο ενθουσιασμό, που πιθανόν να προκληθεί λόγω του κόσμου. Άλλωστε, όπως είπε ο Ρισβάνης, στο Ισραήλ είχε η Μπερ Σεβά τους οπαδούς με το μέρος της, αλλά δεν νίκησε. Επομένως, θα χρειαστεί προσοχή απέναντι σε αντίπαλο που είναι κοντά σε δυναμικότητα και έχει αγωνιστεί σε περισσότερα επίσημα ματς.

Ο Γεωργιανός προπονητής λοιπόν, δεν παρασύρεται από την εκτός έδρας ισοπαλία και προετοιμάζει την ομάδα του για παιχνίδι γερών νεύρων. Ξέρει πως η πρόκριση μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες και θέλει να είναι οι ποδοσφαιριστές του προετοιμασμένοι όχι μόνο σωματικά, μα και πνευματικά.

Άλλωστε, στον πάγκο της αντιπάλου βρίσκεται ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει «Αντώνης Παπαδόπουλος». Έχοντας θητεύσει δύο φορές στην Ανόρθωση, ο Ρόνι Λέβι ξέρει τι ακριβώς θα πει στους ποδοσφαιριστές του για τη δυναμική της έδρας των κυανόλευκων της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ