aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAνόρθωση: Ο Κετσπάγια δεν πίστευε στα μάτια του!

Aνόρθωση: Ο Κετσπάγια δεν πίστευε στα μάτια του!

Ο Tιμούρ Κετσπάγια έβλεπε και δεν πίστευε στα μάτια του στο ντέρμπι της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ. Από νωρίς σήκωσε τον Παύλο Κορρέα για να κάνει αλλαγή μπας και διορθωθούν τα πράγματα, αλλά περίμενε μέχρι το 70’. Ο Αραγιούρι έκανε τη μεγάλη γκέλα πασάροντας στον αντίπαλο (τη διόρθωσε στη συνέχεια), έκανε χέρι στο πέναλτι, αλλά ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας ήταν ακόμη χειρότερος!

Υπήρχαν φάσεις που ο Μάριος Αντωνιάδης δεν ήταν απλά στη λανθασμένη θέση, αλλά έδειχνε ότι τα είχε χαμένα. Γι’ αυτό ίσως και τον αντικατέστησε στη συνέχεια ο προπονητής του. Το πρόβλημα, όμως, δεν ήταν μόνο το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα. Η «Κυρία» έμπαζε από παντού κάνοντας τη χειρότερη της εμφάνιση.

Πολλά προβλήματα είχε και στη δημιουργία, ενώ στις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε (με εξαίρεση το γκολ του Αρτυματά) οι κυανόλευκοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. «Πήραμε όσα δώσαμε, δηλαδή δεν δώσαμε τίποτα και δεν πήραμε τίποτα», όπως είπε κι ο Κετσπάγια. Με τέτοιες εμφανίσεις, η πρόκριση εις βάρος του ΑΠΟΕΛ στους αγώνες του Κυπέλλου Coca-Cola, αρχής γενομένης από αύριο (και χωρίς τους Αρτυματά, Ντέλετιτς και Βέρχόβετς) μοιάζει με βουνό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ