aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Κετσπάγια απαλλάχθηκε από τον πονοκέφαλο

Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια απαλλάχθηκε από τον πονοκέφαλο

Σιγά-σιγά ανεβαίνει κι η αδρεναλίνη στο «Αντώνης Καρράς» για το μεθαυριανό ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια. Υπάρχουν ένα σωρό λόγοι για τους οποίους στην Ανόρθωση θέλουν το τρίποντο και πιστεύεται ότι θα δώσουν μεγάλη μάχη για να το κατακτήσουν.

Ο Κετσπάγια έχει απαλλαγεί από τον πονοκέφαλο της απουσίας του Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος εξέτισε την ποινή του στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ο ίδιος ο τεχνικός της «Κυρίας» που επέλεξε να απουσιάζει κόντρα στους Λαρνακείς και όχι με αντιπάλους τους Λευκωσιάτες.

Ενδεκαδάτος ενδέχεται να είναι και ο Πάουλους Αραγιούρι, ο οποίος προσπαθεί να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Θα αντικαταστήσει τον Μάριο Αντωνιάδη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες περίπου λόγω του τραυματισμού του. Θα χάσει σίγουρα το ματς με την Ομόνοια και τον επαναληπτικό κυπέλλου απέναντι στην Πάφο την ερχόμενη Πέμπτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ