aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Κετσπάγια άναψε πράσινο και η διοίκηση έπιασε δουλειά

Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια άναψε πράσινο και η διοίκηση έπιασε δουλειά

Η Ανόρθωση θέλει, ο Λάζαρος θέλει, και η ανανέωση του συμβολαίου του συμπεριλαμβάνεται στα θέματα με την ένδειξη «επείγον». Ο Τιμούρ Κετσπάγια άναψε το πράσινο φως και η διοίκηση Χαμπουλλά έπιασε δουλειά έτσι ώστε ο πρώτος της σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις να παραμείνει για άλλον ένα χρόνο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι εμφανίσεις του και περισσότερο τα επιτεύγματά του έχουν ενθουσιάσει και τον κόσμο, η πλειονότητα του οποίου είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνολική του παρουσία. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πετύχει 14 τέρματα (9 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο και 4 στην Ευρώπη), ενώ με τη δική του συμβολή ξεπεράστηκαν πανύψηλα εμπόδια.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα Goal.com.cy οι δυο πλευρές τα είπαν τις προηγούμενες μέρες σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς ωστόσο να συζητηθεί το οικονομικό. Ανανέωσαν το ραντεβού τους για να προχωρήσουν πιο… βαθιά, στην ανανέωση του συμβολαίου και για την επόμενο χρόνο, αφού τόσο ο παίκτης όσο και η διοίκηση είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Με δεδομένη τη θέληση και της Ανόρθωσης και του Χριστοδουλόπουλου, θεωρείται βέβαιο ότι θα βρεθεί η λύση για να ανακοινωθεί η επίτευξη συμφωνίας. Το νέο ραντεβού αναμένεται ότι θα γίνει για την ερχόμενη εβδομάδα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι θέλουν να επιβραβεύσουν έναν παίκτη που έχει κλείσει τα 35 του χρόνια, αλλά με την εμπειρία του και το ουσιαστικό του παιχνίδι έχει προσφέρει πολλά. Δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παίκτες που «γράφουν» αβέρτα 90λεπτά, αλλά όσο είναι στο γήπεδο, αποτελεί πηγή κινδύνου για τον αντίπαλο. Γι’ αυτό άλλωστε και μετρά 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ