aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Κατσαράβα επέστρεψε στον τόπο του «εγκλήματος»

Ανόρθωση: Ο Κατσαράβα επέστρεψε στον τόπο του «εγκλήματος»

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΛΙΝ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Η «Λε Κοκ» Αρένα, στην οποία η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (17:30) την Φλόρα Ταλίν δεν είναι και τόσο άγνωστη για τον Νίκα Κατσαράβα. Ο επιθετικός της «Κυρίας» που αναμένεται να αποτελέσει για δεύτερο σερί αγώνα την αιχμή του δόρατος στη γραμμή κρούσης των κυανόλευκων έχει πετύχει σε αυτό το γήπεδο το προτελευταίο του τέρμα με την Εθνική Γεωργίας.

Τον Σεπτέμβρη του 2020 ο πανύψηλος φορ είχε χαρίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του τη νίκη με 1-0 επί της Εσθονίας στο Ταλίν.  Ήταν μια ωραία ενέργεια στο 32’ όταν νίκησε κατά κράτος τον αντίπαλο αμυντικό και πέτυχε με ωραία κεφαλιά το χρυσό γκολ των Γεωργιανών. Ό,τι καλύτερο για τον επιθετικό της «Κυρίας» που επέστρεφε βασικός στο εθνικό συγκρότημα της χώρας του μετά από δύο χρόνια περίπου.

Ο Κατσαράβα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το νικητήριο τέρμα επί της Ομόνοιας, θέλει να δώσει συνέχεια στην ανοδική του πορεία και γιατί όχι να βρει δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Με τον Λάφερτι στο ιατρικό δελτίο και τον Ονησίφορο Ρουσιά να χάνει σημαντικές φάσεις στα παιχνίδια που ο Κετσπάγια τον εμπιστεύθηκε ο Γεωργιανός έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί στην ενδεκάδα.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ