aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Ίσκο μπαίνει στα βαθιά

Ανόρθωση: Ο Ίσκο μπαίνει στα βαθιά

Η συγκομιδή των επτά βαθμών σε πέντε ματς, όχι μόνο δεν ικανοποιεί κανένα στην Ανόρθωση, αλλά η ατμόσφαιρα μυρίζει… μπαρούτι. Οι οπαδοί της, δεν μπορούν να «χωνέψουν» ότι η όλη προσπάθεια των τελευταίων μηνών είναι στα πρόθυρα του εκτροχιασμού. Ήδη, κάποιοι κατεβαίνουν από το τρένο και κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την επόμενη μέρα.

Με εισήγηση του αθλητικού διευθυντή Νεόφυτου Λάρκου προς τη διοίκηση, ο Ντάρκο Μίλανιτς αποτελεί παρελθόν και το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας πέρασε στα χέρια του Ίσκο Μουνιόθ. Ο Ισπανός τεχνικός, μάλιστα, προπόνησε χθες για πρώτη φορά τους κυανόλευκους. Ανακοινώθηκε συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο νέος τεχνικός ηγέτης των κυανόλευκων θα παρουσιαστεί ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου σε συνέντευξη Τύπου αύριο στις 12:00 στην αίθουσα διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπως ενημέρωσε ο σύλλογος. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ανόρθωσης, στο τεχνικό επιτελείο εντάσσονται και οι Μιγκέλ Άνχελ Μουνιόθ (βοηθός) και Ζόρμπι Αμπέγια (γυμναστής).

«Έχει ληφθεί η απόφαση όπως χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον προπονητή κ. Ντάρκο Μίλανιτς και τον βοηθό του κ. Σάσα Γκάιζερ. Είναι σε εξέλιξη επαφές για εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης, με την οποία επισημοποιήθηκε το διαζύγιο. Μια συνεργασία που άρχισε με όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά τερματίζεται άδοξα.

Η «Κυρία» βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας και η πλειονότητα του κόσμου της έχει πνιγεί από την πίκρα και την απογοήτευση. Η εξεύρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης που αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχει να κάνει με την αποζημίωση του Σλοβένου τεχνικού, ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2024. Μέχρι στιγμής, δεν βρέθηκε κοινή συνισταμένη ανάμεσα στα δύο μέρη.

Το κλίμα στη χθεσινή προπόνηση δεν ήταν και το καλύτερο. Ο Ίσκο Μουνιόθ συστήθηκε στους παίκτες και καταβάλλεται προσπάθεια από όλους να μπουν στην επόμενη μέρα, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Μεγαλύτερο εμπόδιο είναι τα αποτελέσματα. Αυτά «έφαγαν» και τον Μίλανιτς, ο οποίος ήταν «τελειωμένος» εδώ και κάποιες ημέρες. Κι αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ο Νεόφυτος Λάρκου ζήτησε ονόματα υποψήφιων προπονητών από ατζέντηδες μετά τον αγώνα με αντίπαλο τον Ακρίτα Χλώρακας. Η «τεσσάρα» από την ΑΕΚ ξεχείλισε το ποτήρι και δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ίσκο Μουνιόθ θεωρεί ότι το ρόστερ της Ανόρθωσης είναι αρκετά καλό. Διαμήνυσε ότι ναι μεν χρειάζεται ενίσχυση, αλλά υπάρχει ένας βασικός κορμός που μπορεί να την ανεβάσει πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία. Το πρόβλημα για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι πρέπει να «τρέξει» πολύ γρήγορα. Σε μια βδομάδα είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κι όλοι θεωρούν ότι το τρίποντο θα είναι το καλύτερο φάρμακο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ