aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο ιός μπήκε στα… αποδυτήρια

Ανόρθωση: Ο ιός μπήκε στα… αποδυτήρια

Η αυριανή μέρα θα καταδείξει σε μεγάλο βαθμό το μέγεθος της διασποράς του κορωνοϊού στους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Προχθές ανακοινώθηκε ένα θετικό κρούσμα, χθες προέκυψαν άλλα δύο και στον αυριανό διαγνωστικό έλεγχο πιστεύεται ότι θα διαφανεί αν θα πλατειάσει ακόμη περισσότερο.

Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας τους στις Πλάτρες κι ήταν προγραμματισμένο μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα να επιστρέψουν αύριο. Το φιλικό ακυρώθηκε, οι ποδοσφαιριστές ξεκουράστηκαν και τη Δευτέρα το πρωί θα επιστρέψουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για ένα νέο έλεγχο. Όσοι ποδοσφαιριστές ή μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι αρνητικοί στον ιό, θα μπουν στο λεωφορείο και θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στις Πλάτρες. Όσοι είναι θετικοί θα απομονωθούν και θα τεθούν σε καραντίνα.

Στην «Κυρία» έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν, αφού οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ιός μπήκε στα… αποδυτήρια. Ένα από τα χθεσινά κρούσματα είναι συγκάτοικος με το υπ’ αριθμό 1 κρούσμα. Όλοι, βέβαια εύχονται η αλυσίδα να σταματήσει στα τρία κρούσματα, για να μην επηρεασθεί ακόμη περισσότερο η προετοιμασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πλείστοι παίκτες της Ανόρθωσης είναι εμβολιασμένοι, τουλάχιστον με την πρώτη δόση.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι ποδοσφαιριστές που είναι θετικοί στον κορωνοϊό, θα μπορέσουν να επανέλθουν στις προπονήσεις μετά την παρέλευση δώδεκα ημερών με την προϋπόθεση ότι θα έχουν αρνητικό τεστ τη δέκατη και τη δωδέκατη ημέρα. Με απλά λόγια, υπάρχουν ήδη οι πρώτες απώλειες ενόψει του Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Ομόνοια στις 13 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ