aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο ηγέτης της άμυνας επέλεξε Σλόβαν

Ανόρθωση: Ο ηγέτης της άμυνας επέλεξε Σλόβαν

Για ειλημμένη απόφαση του Γκουράμ Κάσια να συνεχίσει την καριέρα του στην Σλόβαν Μπρατισλάβας κάνει λόγο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας goal.ge, η οποία είχε βγάλει στη δημοσιότητα το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι νταμπλούχοι Σλοβακίας απέσπασαν το «ναι» του υπαρχηγού της εθνικής Γεωργίας και αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη Λοκομοτίβ Τιφλίδας θα μετακομίσει στην Μπρατισλάβα, όπου θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των Γεωργιανών ο Τιμούρ είναι αναγκασμένος να στραφεί σε άλλη λύση για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Ανόρθωσης. Ο έμπειρος συμπατριώτης του ήταν εξ αρχής πρώτος στη λίστα των υποψηφίων και γι’ αυτό ταξίδεψε στην πατρίδα του για να εξαντλήσει τις πιθανότητες ολοκλήρωσης της μετεγγραφής ενός ποδοσφαιριστή που προοριζόταν για ηγέτης της ανασταλτικής γραμμής.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου προτάθηκε τ’ όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, τον οποίο ο Κετσπάγια ανέδειξε επί θητείας του στον Ολυμπιακό Πειραιώς και παρά τα όσα δημοσιεύθηκαν χθες βράδυ στον ελλαδικό Τύπο περί αρνητικής απάντησης συνεχίζει να αξιολογείται καθώς κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ