aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο… φευγάτος Μπουσουλάτζιτς «ψηφίζει» Δανία

Ανόρθωση: Ο… φευγάτος Μπουσουλάτζιτς «ψηφίζει» Δανία

Ο… φευγάτος από την Ανόρθωση Αζέρ Μπουσουλάτζιτς, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Δανίας, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο δανικό πρωτάθλημα, εκεί όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαρικά βήματα.

Σε νεαρή ηλικία ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής μαζί με την οικογένεια του μετανάστευσε στη σκανδιναβική χώρα, την οποία σήμερα αισθάνεται σπίτι του και τόνισε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει.

Το δημοσίευμα:

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέλϊε και της Οντένσε ονειρεύεται την επιστροφή του στο δανικό πρωτάθλημα, μετά από χρόνια στο εξωτερικό.

Με 60 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την Οντένσε, ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς έχει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο στη Δανία. Ίσως το όνομα του να έχει ξεχαστεί, ωστόσο δεν είναι άγνωστο.
Από τότε που ο 30χρονος σήμερα μέσος έφυγε από τη Δανία, το 2016, αγωνίστηκε σε Ντιναμό Βουκουρεστίου, Ατρόμητο Αθηνών, Άρκα Γκντίνια και πλέον αγωνίζεται στην Ανόρθωση στην Κύπρο, ομάδες που δεν τραβούν την προσοχή στη χώρα μας.

Ο Μπουσουλάτζιτς είχε επιτυχίες στο εξωτερικό, παίζοντας στην Ευρώπη με τρεις διαφορετικές ομάδες σε τρεις διαφορετικές χώρες, ωστόσο στη φετινή σεζόν δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής, και είναι πλέον έτοιμος για επιστροφή στο σπίτι του, τη Δανία.

«Δεδομένα θέλω να επιστρέψω στο δανικό ποδόσφαιρο κάποια στιγμή στο μέλλον. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στο δανικό πρωτάθλημα. Ο χρόνος θα δείξει».

Ο ποδοσφαιριστής, του οποίου το συμβόλαιο με την Ανόρθωση λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αγωνίστηκε στο παρελθόν για πολλά χρόνια και στην Βέλϊε, την οποία ακόμα την παρακολουθεί.

«Πάνε χρόνια από όταν αγωνίστηκα στην ομάδα, δεν μπορώ να την βοηθήσω, ωστόσο ακόμα την παρακολουθώ και αισθάνομαι χαρά και περηφάνια όταν τα πηγαίνει καλά. Εκεί ξεκίνησαν όλα για εμένα, εκεί πήρα την πρώτη μου μεγάλη ποδοσφαιρική ευκαιρία. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτούς, και πάντα θα θέλω το καλύτερο για αυτούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ