aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο ένας στους τρεις… κερδίζει

Ανόρθωση: Ο ένας στους τρεις… κερδίζει

Τρία ονόματα περιλαμβάνει η λίστα των υποψήφιων προς πρόσληψη προπονητών της Ανόρθωσης. Η διοίκηση Ανδρέα Σάντη προχώρησε τις επαφές μαζί τους και όλα συνηγορούν πως δεν θα αργήσει η ανακοίνωση του διαδόχου του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς.

Ο πρόεδρος της «Μεγάλης Κυρίας» και οι συνεργάτες του κατέληξαν σε τρία ονόματα που σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν έχουν διαρρεύσει (τουλάχιστον έως χθες). Υπάρχει η πεποίθηση ότι πρόκειται για τεχνικούς που μπορούν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, οδηγώντας την ομάδα τους ξανά σε πρωταγωνιστικούς δρόμους. Πλέον, το κεφάλαιο «νέο αφεντικό» του «Αντώνης Καράς» μπαίνει στην τελική ευθεία και όταν φτάσει στον… τερματισμό θα κυλίσει και άλλο το νερό στο αυλάκι του σχεδιασμού.

Απομένει η άφιξη του νέου προπονητή, για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις αναφορικά με το υφιστάμενο ρόστερ, σε συνεργασία φυσικά με τη διοίκηση και τον αθλητικό διευθυντή Αντόνιο Πριέτο. Αναλόγως των θέσεων που θα αδειάσουν μετά τις αποχωρήσεις, θα γίνουν οι αντίστοιχες προσθήκες στο νέο έμψυχο δυναμικό.

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, ο Ιούνιος θα είναι σημαντικός για το πρώτο σκέλος της καλοκαιρινής ενίσχυσης. Στις 29 του τρέχοντος μηνός είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Έως τότε θα προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό η στελέχωση της ομάδας της Αμμοχώστου. Στη συνέχεια, όπως συνηθίζεται, θα απομένουν κάποιες «πινελιές» για την προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης. Πάντοτε φυσικά, τα φιλικά βοηθούν στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, που πολλές φορές ανατρέπουν το αρχικό μετεγγραφικό πλάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ