aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Μπουσουλάτζιτς «φέρνει» τον δεύτερο – Εγκαταλείφθηκε η ιδέα για Σπιρόφσκι

Ανόρθωση: Ο Μπουσουλάτζιτς «φέρνει» τον δεύτερο – Εγκαταλείφθηκε η ιδέα για Σπιρόφσκι

Στην απόκτηση επιθετικού ποδοσφαιριστή έπεσε το βάρος στην Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αφού αξιολόγησε δεκάδες ονόματα υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων ξεχώρισε ορισμένες περιπτώσεις παικτών και άρχισε ήδη η διαδικασία επαφών με στόχο να προκύψει συμφωνία όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Άλλωστε, το γεγονός και μόνο ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ επέλεξε για τη θέση του φουνταριστού τον Δημήτρη Χριστοφή και όχι έναν από τους τρεις επιθετικούς του ρόστερ Κατσαράβα, Ρουσιά και Λάφερτι (είναι εκτός ομάδας), λέει πολλά.

Πέραν της απόκτησης επιθετικού θα προκύψει τουλάχιστον άλλη μια μετεγγραφή, όμως για την ώρα δεν προκύπτει οριστική απόφαση για τη θέση του ποδοσφαιριστή. Αν και αρχικά υπήρχε σκέψη για ενίσχυση με ανασταλτικό μέσο και μάλιστα απασχόλησε το όνομα του Σκοπιανού πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Στεφάν Σπιρόφσκι η ιδέα αυτή εγκαταλείφθηκε. Στην ομάδα της Αμμοχώστου θα αξιολογήσουν τα δεδομένα στο μετεγγραφικό παζάρι με την προσοχή στραμμένη σε κεντρικούς αμυντικούς, δεξιούς μπακ και δημιουργικούς μέσους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ