aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Αρτυματάς κι άλλοι 14! Τα συμβόλαια που λήγουν

Ανόρθωση: Ο Αρτυματάς κι άλλοι 14! Τα συμβόλαια που λήγουν

«Δυστυχώς, γενικότερα στην Κύπρο μάθαμε να περιμένουμε τελευταία στιγμή. Γίνονται αρκετές αλλαγές γενικότερα. Έχουμε πολλούς παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, και εγώ σαν προπονητής θα ήθελα να υπογράψουν νέα συμβόλαια για να είναι και αυτοί πιο άνετοι», ήταν η απάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα», μετά από ερώτημα για το συμβόλαιο του Κωστάκη Αρτυματά που λήγει το προσεχές Καλοκαίρι.

Η τοποθέτηση του Γεωργιανού προπονητή μάς έδωσε «πάσα» για αναζήτηση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Το αποτέλεσμα μόνο αδιάφορο δεν είναι, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ λήγουν 15 συμβόλαια ποδοσφαιριστών! Σχεδόν τα 2/3 του ρόστερ έχουν συμβατικές υποχρεώσεις με τους κυανόλευκους μέχρι τον Μάη του 2022 και για να είναι κάτοικοι «Αντώνης Παπαδόπουλος» και την επόμενη σεζόν θα πρέπει να βάλουν υπογραφή σε νέο συμβόλαιο.

Το πότε και σε ποιο βαθμό θα ανοίξει ο κύκλος της ανανέωσης συμβολαίων εξαρτάται από τις προθέσεις της διοίκησης, με τη σύμφωνο γνώμη (φυσικά) του Τιμούρ Κετσπάγια. Προφανώς και δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια όλων των ποδοσφαιριστών, όμως από την στιγμή που όσοι μένουν ελεύθεροι έχουν το δικαίωμα να συμφωνήσουν με άλλη ομάδα από την 1η Ιανουαρίου, το παράθυρο της ανανέωσης συμβολαίων θα ανοίξει προτού ολοκληρωθεί η σεζόν.

Συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2022 έχουν οι Γκιόργκι Λόρια, Σπύρος Ρισβάνης, Πάουλους Αραγιούρι, Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, Κωστάκης Αρτυματάς, Αζέρ Μπουσουλάτζιτς, Γιόζεφ Χουσμπάουερ, Νίκος Καλτσάς, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Κάιλ Λάφερτι και Νίκα Κατσαράβα. Συμβόλαιο ενός έτους υπέγραψε με την Ανόρθωση ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος πήρε αποζημίωση και από τον ΠΑΟΚ, ενώ ως δανεικοί αγωνίζονται στην «Κυρία» οι Ασάφ Τζουρ (Χάποελ Ραανανά), Μίλος Ντέλετιτς (ΑΕΚ Αθηνών) και Νίκα Νινούα (ΠΑΟΚ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ