aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Αρτυματάς αναζητά την επόμενη μέρα

Ανόρθωση: Ο Αρτυματάς αναζητά την επόμενη μέρα

«Ήταν ένας τραυματισμός, πέρασε και τον αφήνω πίσω μου», δήλωσε ο αρχηγός της «Κυρίας».

Ο Κώστας Αρτυματάς επέστρεψε στη δράση μετά από δέκα μήνες περίπου στον αγώνα της Ανόρθωσης με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αντικατέστησε τον Γκερέρο στο ημίχρονο και παρά την μακρόχρονη αποχή, έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις. Προχθές, στον αγώνα της εθνικής μας με αντίπαλο τη Λετονία, ο Τιμούρ Κετσπάγια τον χρησιμοποίησε για 15 λεπτά και πιστεύεται ότι στο επόμενο φιλικό κόντρα στη Σερβία θα πάρει περισσότερο χρόνο.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του. «Όταν έχεις σοβαρό τραυματισμό είναι πάντα δύσκολο. Ειδικά όταν ξέρεις όταν θα σε αφήσει για αρκετό καιρό έξω. Ό,τι και να κάνεις, ό,τι προπόνηση κι αν κάνεις πρέπει να δώσεις το χρόνο στο σώμα σου για να επουλώσεις τις πληγές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αρτυματάς, ο οποίος κοιτάζει, πλέον, προς την επόμενη μέρα: «Είχα στήριξη από όλους του συμπαίκτες μου στην ομάδα αλλά και από την Εθνική. Ήταν ένας τραυματισμός, πέρασε και τον αφήνω πίσω μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ