aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Αραγιούρι έδωσε το σύνθημα, μετράει επιστροφές ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Ο Αραγιούρι έδωσε το σύνθημα, μετράει επιστροφές ο Κετσπάγια

Η προοπτική της Ευρώπης αποτέλεσε ένα ισχυρό κίνητρο για τον Πάουλους Αραγιούρι ώστε να αποδεχθεί την πρόταση της Ανόρθωσης. Ο αρχηγός της Εθνικής Φινλανδίας επέστρεψε στην Κύπρο, ανακοινώθηκε από την «Κυρία» με μια φωτογραφία καλωσορίσματος με τον αναπληρωτή πρόεδρο Ανδρέα Πουλλαΐδη κι άρχισε προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες.

Στις δηλώσεις ανέφερε ότι ολόκληρο το πρότζεκτ της Ανόρθωσης αποτελεί ένα κίνητρο: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με πολλούς οπαδούς και καλές εγκαταστάσεις. Άκουσα πολλά καλά πράγματα για την οργάνωση και την ομάδα γενικότερα με την τόσο μεγάλη ιστορία. Ήμουν χαρούμενος στην Κύπρο και όλο το πακέτο ήταν ελκυστικό και θεωρώ πως έκανα το σωστό».

Ο Αραγιούρι είναι ευρύτατα γνωστός στους Κύπριους φιλάθλους και δεν χρειάζεται συστάσεις για τις δυνατότητές του. «Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που ενθουσιάστηκε ο κόσμος. Κάτι που έμαθα στη ζωή είναι πως δεν πρέπει να υπόσχεσαι πολλά και να μιλάς πολύ, αλλά να το δείχνεις. Το ένα πράγμα που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως πάντα θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και στο ποδόσφαιρο πιστεύω αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να υποσχεθείς. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο με πράξεις και όχι με λόγια. Ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Χθες, προέκυψε άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού, το έβδομο από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και έτσι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε νέο διαγνωστικό έλεγχο. Πάντως, στην προπόνηση της Πέμπτης (16/7) οι τρεις ποδοσφαιριστές που νόσησαν πρώτοι, καθώς ολοκληρώθηκε η περίοδος που έπρεπε να μείνουν σε αυτοπεριορισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ