aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: O από μηχανής θεός δεν εμφανίστηκε ποτέ...

Ανόρθωση: O από μηχανής θεός δεν εμφανίστηκε ποτέ…

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Για την αγωνιστική εικόνα της Ανόρθωσης στο Τσίρειο, ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικός: «Πήραμε αυτά που δώσαμε και δεν δώσαμε τίποτα»! Η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα ήταν η φυσιολογική εξέλιξη μιας πολύ κακής εμφάνισης που ήρθε σε μια περίοδο που προβλημάτισε εντονότερα.

Μετά από διακοπή κι ενώ όλοι είχαν την εντύπωση ότι οι κυανόλευκοι θα παρουσιαστούν φρέσκοι και ορεξάτοι. Η εικόνα τους, όμως, ήταν εντελώς διαφορετική. Νωθροί, ασύνδετοι, χωρίς πάθος και αγωνιστικό πνεύμα, περίμεναν τον… από μηχανής θεό να τους λυτρώσει, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ούτε κι οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά και το τρίποντο πήγε στους παθιασμένους αντιπάλους.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Χάνει τον δρόμο από το λεωφορείο!

Η διοίκηση της «Κυρίας» διά του εκπροσώπου Τύπου Δημήτρη Χριστοφόρου εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία (κάποια λάθη έγιναν και μάλιστα σοβαρά), αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν το σοβαρότερο πρόβλημα στην αναμέτρηση. Οι αδυναμίες στον δημιουργικό τομέα ήταν εμφανέστατες με γυμνό μάτι, ενώ είναι αμφίβολο αν ο Κετσπάγια έμεινε ικανοποιημένος για κάποιον από τους παίκτες του. Προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι η «Κυρία», σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ήταν ιδιαίτερα πιεστική και διεκδικητική προς την αντίπαλη εστία.

Γι’ αυτό, εξάλλου, κι οι προϋποθέσεις της για κάτι καλό ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Με αποτέλεσμα, όσο περνούσε ο χρόνος τα λάθη να… υπερτερούν των ουσιαστικών θετικών ενεργειών. Το πρωτάθλημα, βέβαια, δεν τελειώνει στη 11η αγωνιστική. Η ποδοσφαιρική ζωή συνεχίζεται και οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το Παραλίμνι, το ερχόμενο Σάββατο. Εκεί όπου όλοι προσδοκούν ότι θα επανέλθουν οι καλές και παραγωγικές εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ