aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Αντονίν «τρέχει» για Απόλλωνα

Ανόρθωση: Ο Αντονίν «τρέχει» για Απόλλωνα

Ήρθε στην Κύπρο, πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες εξετάσεις, έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση και πιάνει δουλειά με στόχο το συντομότερο δυνατό να φορέσει τη φανέλα με τον «φοίνικα» στο στήθος. Ο λόγος για τον Αντονίν Κορτές, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη χειμερινή μετεγγραφή της «Κυρίας», μετά τον Σέρχιο Τεχέρα.

Ο Ισπανός επιθετικός αποκτήθηκε από τη Γρανάδα με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής τίθεται άμεσα υπό τις οδηγίες του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς και εφόσον παραληφθεί έγκαιρα το πιστοποιητικό εγγραφής του δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα, στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Ο Σερβοκύπριος τεχνικός προετοιμάζει τους κυανόλευκους με στόχο να ανταπεξέλθουν σε άλλο ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Το εγχείρημα γίνεται ακόμη δυσκολότερο με τις απουσίες των Αρτυματά, Κίκο, Εμπραλίντζε, οι οποίοι είναι τραυματίες και του τιμωρημένου με κάρτες Ιωάννου, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Χρυσοστόμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ