aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο αντι-σταρ Εμπραλίτζε και το συμπέρασμα για Κατσαντώνη

Ανόρθωση: Ο αντι-σταρ Εμπραλίτζε και το συμπέρασμα για Κατσαντώνη

Πρόβαρε ενδεκάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της Ανόρθωσης ο Ντάρκο Μίλανιτς στο φιλικό με την Πάφος FC στο «Αντώνης Παπαδοπουλος» που βρήκε την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ νικήτρια με 4-3. Προφανώς και το αποτέλεσμα σε φιλικά παιχνίδια δεν λέει κάτι, όμως ήχησε καμπανάκι κινδύνου για την ανασταλτική συμπεριφορά της «Κυρίας». Τέσσερα γκολ παθητικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ούτε σε… δίτερμα προπόνησης δεν θέλει να βλέπει ο Σλοβένος προπονητής.

Πάντως, ο τεχνικός της Ανόρθωσης είδε αρκετά πράγματα που τον χαροποίησαν στην πρόβα τζενεράλε, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Πρώτο και καλύτερο η παρουσία του… αντί σταρ Εμπραλίτζε. Η μετεγγραφή του Γεωργιανού μεσοεπιθετικού δεν σήκωσε αρκετή σκόνη, όμως από τα φιλικά αποδεικνύει πως με το σπαθί του θα κτυπά την πόρτα της ενδεκάδας. Κόντρα στην Πάφο πέτυχε δύο γκολ και πιστώθηκε την ασίστ στο τέρμα του Φερέιρα. Ο Πορτογάλος πέτυχε το πρώτο του γκολ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και όσο να’ ναι αποτέλεσε ψυχολογική ντόπα.

Ουάρντα και Εμπραλίτζε έπαιξαν από ένα ημίχρονο ως επιτελικοί μέσοι και απόντος του Χριστοδουλόπουλου (είναι τιμωρημένος για δύο αγώνες) ο Μίλανιτς θα αποφασίσει ποιος εκ των δύο θα παίξει το ρόλο του «δεκαριού». Πάντως, δύσκολα δεν θα είναι και οι δύο στο αρχικό σχήμα.

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες ο Νεόφυτος Μιχαήλ. Ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας θα ταξιδέψει στο Βέλγιο, όπου θα χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο. Το κενό του Μιχαήλ θα καλύψει ο Ανδρέας Κεραυνός, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της ΑΕΖ με την ΑΕΛ κα αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ζακακίου.

Το γεγονός πως δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής ο Ανδρέας Κατσαντώνης στο φιλικό με την Πάφος FC «φωτογραφίζει» την απόφαση του Ντάρκο Μίλανιτς. Η τεχνική ηγεσία δεν φαίνεται να έχει ικανοποιηθεί με την παρουσία του Κύπριου επιθετικού, ο οποίος πέρασε από δοκιμαστικά και εκτιμάται ότι δύσκολα θα του προταθεί συμβόλαιο συνεργασίας, αν και ακόμη ο Σλοβένος προπονητής δεν ενημέρωσε περί τούτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ