Ανόρθωση: Ο αντί-Γκέντσογλου και μετεγγραφή U22

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η περίπτωση απόκτησης του Σάββα Γκέντσογλου δεν βρίσκεται στο μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια τη δεδομένη στιγμή. Από την στιγμή που ο Ελλαδίτης μέσος δεν κατάφερε να  μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ εξετάζονται άλλες περιπτώσεις από τον Γεωργιανό προπονητή με στόχο να εντοπιστεί δημιουργικός μέσος, ο οποίος να μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Έχουν προταθεί πάρα πολλά ονόματα τις τελευταίες ώρες, κάποια προκρίθηκαν από την τεχνική ηγεσία της «Κυρίας» και γίνεται προσπάθεια συλλογής περισσότερων στοιχείων. Το κεφάλαιο Γκέντσογλου δεν έκλεισε οριστικά για την Ανόρθωση, όμως για να απασχολήσει εκ νέου θα πρέπει σύντομα να βρει την «χρυσή» τομή με τον ΑΠΟΕΛ. Όσον αφορά την αποχώρηση που θα προκύψει από το ρόστερ το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Μπεράτ Σαντίκ διαβαίνει την πόρτα εξόδου του «Αντώνης Παπαδόπουλος», καθώς ο Φινλανδός δεν ικανοποίησε παρά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τον Κετσπάγια.

Διαβάστε επίσης: Λόρια για μετεγγραφή Ανανίτζε: «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με τέτοιον παίκτη»

Στο «τραπέζι» παραμένει και η πρόθεση απόκτησης ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα. Σημαντική παράμετρος για να προχωρήσει σε τέτοια προσθήκη η «Κυρία» είναι η εξεύρεση παίκτη, ο οποίος να διαθέτει ποιότητα και να μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Η ανάγκη που προκύπτει αφορά το δεξιό άκρο της άμυνας, αφού πέραν του Γιώργου Γκαλίτσιου δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη επιλογή στο ρόστερ μετά την αποχώρηση των Κοφί και Στυλιανού (τέθηκε εκτός πλάνων).

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ