aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο άνεμος αισιοδοξίας και οι ενισχύσεις που έρχονται

Ανόρθωση: Ο άνεμος αισιοδοξίας και οι ενισχύσεις που έρχονται

Άνεμος αισιοδοξίας για τη συνέχεια της σεζόν πνέει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η αγχωτική πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου κράτησε ζωντανό τον στόχο της Ανόρθωσης για διάκριση στη διοργάνωση και η νίκη επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου το βράδυ της Δευτέρας έλυσε τα μάγια. Η ομάδα της Αμμοχώστου σκόραρε για πρώτη φορά μετά από έξι αγώνες, συν μία ημίωρη παράταση, ή αν προτιμάτε 635 αγωνιστικά λεπτά και πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντο» μετά τις 27 Νοεμβρίου!

57 ημέρες μετά το «διπλό» κόντρα στην ΑΕΛ στη Λεμεσό οι κυανόλευκοι γεύτηκαν τη χαρά της επιτυχίας και έβαλαν τέλος στα σενάρια κινδυνολογίας που αναπτύχθηκαν μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες. Η Ανόρθωση, σε αντίθεση με τα τελευταία παιχνίδια της, ήταν αρκετά παραγωγική σε ευκαιρίες. Βρήκε τον στόχο με πανέμορφο γυριστό του Αντονίν Κορτές, ο οποίος είχε καλές κινήσεις, έκανε αισθητή την παρουσία του και κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα με γκολ. Ο 22χρονος Ισπανός αποκτήθηκε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και ασφαλώς το τέρμα θα τον βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά στη συνέχεια.

Αφού δεν έγινε το 2-0, το τελευταίο μισάωρο η Ανόρθωση οπισθοχώρησε περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Το άγχος υπεράσπισης του προβαδίσματος κυριάρχησε τους ποδοσφαιριστές και το ματς έγινε ροντέο, αν και πάλι «Κυρία» ήταν αυτή που έχασε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες με τους Χριστοφή και Σάμπο. Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας του στα πρώτα 60 λεπτά. Ο Σερβοκύπριος τεχνικός αρχίζει να νιώθει πιο άνετος μετά τις δύο σερί νίκες επί της Ένωσης και κέρδισε χρόνο, ώστε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα έρχονται και ενισχύσεις.

Οι μετεγγραφές των Άνχελ Γκερέρο και Σάμουελ Μραζ είναι σε προχωρημένο στάδιο και εφόσον δεν προκύψουν ανατροπές στο «οπλοστάσιο» θα προστεθούν άλλες δύο επιλογές για τη γραμμή κρούσης. Υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος αποχωρεί από τον ΟΦΗ, ενώ ο Σλοβάκος φορ αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο τις επόμενες ώρες για ολοκλήρωση της μετεγγραφής του.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ