aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Αλέξα θέλει τη θέση του Τιμούρ

Ανόρθωση: Ο Αλέξα θέλει τη θέση του Τιμούρ

Συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα playsport.ro παραχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Νταν Αλέξα, με αφορμή τη σύναψη συνεργασίας με ομάδα της τρίτης κατηγορίας της χώρας, για τη θέση του προπονητή.

Ο Αλέξα που αγωνίστηκε στην «Κυρία» τη διετία 2012-14, καταγράφοντας 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ακολουθεί πλέον προπονητική καριέρα, από το 2014 όταν και «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Σε ηλικία 42 ετών έχει περάσει ήδη από τον πάγκο οκτώ ομάδων της χώρας του, ενώ πλέον θα προπονεί τη Ρεσίτα, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Κληθείς να απαντήσει ποια ομάδα έχει ως όνειρο να προπονήσει, αναφέρθηκε σε δύο ομάδες. Μια εξ αυτών ήταν η Ανόρθωση. Όπως είπε, υπήρχε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ήταν αρχηγός και ένιωθε ιδιαίτερος.

Όσα δήλωσε σχετικά ο Νταν Αλέξα:

Όλοι έχουμε όνειρα… Εσύ ποια ομάδα θα ήθελες να προπονήσεις; «Αναμφίβολα η Εθνική ομάδα είναι η απόλυτη περηφάνια για εμένα. Πάντα ήθελα να προπονήσω τις ομάδες που έπαιξα, όπως και την Εθνική. Σε συλλογικό επίπεδο έχω δύο μικρά “μυστικά”. Η πρώτη ομάδα είναι η Μπρέσια. Ήμουν μεγάλος οπαδός της στην παιδική μου ηλικία. Αυτή θα ήθελα να προπονήσω. Και μετά την Ανόρθωση. Το ξέρω ακούγεται παράξενο, αλλά είχε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα εκεί, ήμουν αρχηγός και ένιωσα ιδιαίτερος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ