aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο… άγνωστος Βασιλαντωνόπουλος και οι ματιές σε Γούτα

Ανόρθωση: Ο… άγνωστος Βασιλαντωνόπουλος και οι ματιές σε Γούτα

Σε ρεπόρτερ των κυπριακών ομάδων στην Ελλάδα επιχειρεί να εξελιχθεί ο δημοσιογράφος του sportime.gr, Αντώνης Τσιράκης o οποίος ολοένα και πιο συχνά αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πληροφορίες του για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό των κυπριακών ομάδων, οι οποίες η αλήθεια είναι έχουν χαμηλό δείκτη επιτυχίας.

Αργά το βράδυ της Τρίτης έκανε αναφορά για ενδιαφέρον της Ανόρθωσης να αποκτήσει τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο που αποχωρεί από την ΑΕΚ. Το όνομα του Ελλαδίτη δεξιού μπακ μέχρι στιγμής δεν απασχόλησε την ομάδα της Αμμοχώστου. Γίνεται επίσης αναφορά στην περίπτωση του Δημήτρη Γούτα. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητου καταγράφοντας 25 συμμετοχές και τρία γκολ. Συμφώνησε με την ΑΕΚ, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι στις επιλογές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και πιθανόν να αποχωρήσει.

Στην Ανόρθωση παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις, ρίχνοντας κλεφτές ματιές και δεν αποκλείεται να κινηθούν σε περίπτωση που το επιτρέψουν οι συνθήκες και ναυαγήσουν οι προσπάθειες απόκτησης του Γεωργιανού κεντρικού αμυντικού Γκουράμ Κάσια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αντώνη Τσιράκη

«Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, που αποχωρεί από την ΑΕΚ, είναι μία περίπτωση που αρέσει αρκετά στην Ανόρθωση. Δεν γνωρίζω αν είναι η πρώτη επιλογή, είναι όμως στη λίστα. Είχε πρόταση από Ιωνικό, που την πάγωσε, ενώ ψάχνεται και στην Πολωνία όπου πέρασε αρκετά καλά.

Παρεμπιπτόντως, η Ανόρθωση αναζητά εκτός των άλλων και στόπερ. Ψάχτηκε για τον Δημήτρη Γούτα, ο οποίος φαίνεται πως θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ έστω και εάν πήγε φέτος. Μεγάλη ιστορία το πώς και το γιατί “παίζει” να φύγει παίκτης που μόλις αποκτήθηκε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ