aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Νίκη με ανατροπή η Σπάρτα πριν την Ραπίντ (vid)

Ανόρθωση: Νίκη με ανατροπή η Σπάρτα πριν την Ραπίντ (vid)

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε η Σπάρτα Πράγας με σκορ 3-2, επί της Όλομουτς για την πρεμιέρα του τσεχικού πρωταθλήματος στο «Στάντιον Λέτνα». Η μια εκ των δύο υποψηφίων αντιπάλων της Ανόρθωσης για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, αν και έμεινε πολύ νωρίς (3’) πίσω στο σκορ, κατάφερε να γυρίσει «τούμπα» το ματς, τέσσερις ημέρες πριν τον εντός έδρας επαναληπτικό, κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης.

Μπορεί το… μυαλό να ήταν στην Ραπίντ, ωστόσο η ομάδα της τσεχικής πρωτεύουσας ήθελε να μπει με το… δεξί στο φετινό πρωτάθλημα. Η Σπάρτα «απάντησε» γρήγορα, μόλις στο 12’, ενώ με δύο γκολ στην επανάληψη (64’, 78’) γύρισε το ματς. Η Όλομουτς κατάφερε απλά να μειώσει στο 90+3’.

Από ένα γκολ πέτυχαν ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον (12’ με πέναλτι) και Λάντισλαβ Κρέιτσι (64’). Από αυτογκόλ του Ρόμαν Χούμπνικ προήλθε το τρίτο γκολ.

Η ενδεκάδα της Σπάρτα Πράγας: Νίτα, Βίεσνερ, Στέτινα, Κρέιτσι, Χόγιερ, Σάτσεκ (74’ Σούτσεκ), Παβέλκα, Ντότσκαλ (83’ Κάραμπετς), Κάρλσον (74’ Κρέιτσι), Πέσεκ (90’ Πάνακ), Χλόζεκ (83’ Γιούλις).


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ