aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Νέο τετ α τετ Πουλλαΐδη – Σάντη, στην ατζέντα μετοχές και οφειλές

Ανόρθωση: Νέο τετ α τετ Πουλλαΐδη – Σάντη, στην ατζέντα μετοχές και οφειλές

Εντείνονται οι διεργασίες στην Ανόρθωση για την εξεύρεση λύσης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας. Χρίστος Πουλλαΐδης και Ανδρέας Σάντης συζητούν για την επόμενη ημέρα με δεδομένη την απόφαση του μεγαλομετόχου να μην αναλάβει οικονομικό βάρος για τη νέα σεζόν.

Η παρούσα διοίκηση της «Κυρίας» δηλώνει πρόθυμη να οδηγήσει το «καράβι» και να επωμιστεί τα χρήματα που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς έλλειμμα. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Σάντη, η ομάδα της Αμμοχώστου θα χρειαστεί μέχρι τον Μάη περίπου 4.500.000 ευρώ για πληρωμές μισθών, λειτουργικά έξοδα και αποζημιώσεις.

Σάντης και Πουλλαΐδης θα συναντηθούν το ερχόμενο Σάβββατο (18/3) και η συζήτηση  επικεντρώνεται στο πλειοψηφικό πακέτο μετοχών που κατέχει η οικογένεια Πουλλαΐδη. Όπως αποκάλυψε το «Goal», στο πιθανότερο σενάριο, η λύση θα είναι συνδυαστική, δηλαδή να αναληφθεί από την παρούσα διοίκηση το έλλειμμα και το χρέος και αντίστοιχα θα της παραχωρηθούν μετοχές. Είναι αποδεκτό και αναγνωρίσιμο από όλους ότι ο Χρίστος Πουλλαΐδης δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ στην ομάδα της Αμμοχώστου και αναζητείται η καλύτερη δυνατή λύση για να γυρίσει σελίδα η «Κυρία» στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και να μπορέσει ισχυρή να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ