aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Νέα τεστ και αγωνία, πότε αναβάλλεται ο αγώνας με την ΕΝΠ

Ανόρθωση: Νέα τεστ και αγωνία, πότε αναβάλλεται ο αγώνας με την ΕΝΠ

Συναγερμός σήμανε στην Ανόρθωση μετά τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όπως προκύπτει από την ενημέρωση της «Κυρίας», αφορά σε ποδοσφαιριστές που δεν σχετίζονται μεταξύ τους, ενώ σύμφωνα με όσα διαρρέουν, αμφότεροι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Κυριακής για το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών έχει επιστρέψει από υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας αργοπορημένα και δεν ήρθε σε επαφή με κάποιον, ωστόσο ο δεύτερος συμμετείχε στις προπονήσεις. Οι παίκτες της Ανόρθωσης όπως και το τεχνικό τιμ, αναμένεται να περάσουν από νέο διαγνωστικό τεστ εντός της ημέρας, ενώ η προπόνηση της Τρίτης ακυρώθηκε.

Όσον αφορά στο πρωτόκολλο στο οποίο τονίζεται πως για να αναβληθεί αγώνας πρέπει να ανακοινώσει τέσσερα κρούσματα η ομάδα σε διάστημα επτά ημερών, σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αμπαρτζουμιάν. Ο Αρμένιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός με την επιστροφή του από τις εθνικές του υποχρεώσεις και δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν από την Ανόρθωση. Έτσι για να αναβληθεί ο αγώνας της Κυριακής με την ΕΝΠ, θα πρέπει να βρεθούν άλλα δύο κρούσματα στις τάξεις της «Κυρίας».

Υπενθυμίζουμε πως με ένα τεστ θετικό και ένα αρνητικό, τέθηκε νοκ άουτ και μπήκε προληπτικά σε καραντίνα. Ωστόσο, η ομάδα της Αμμοχώστου έπραξε σοφά καθώς το τρίτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, είχε θετική ένδειξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ