Ανόρθωση: Νέα χορηγία και έναρξη εγγραφών

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, η Ανόρθωση γνωστοποίησε νέα συνεργασία, αυτή τη φορά με την εταιρεία Island Oil. Πρόκειται για κυπριακή εταιρεία, που δημιουργήθηκε και συνεχίζει να διατηρεί την έδρα της στη Λεμεσό, αλλά σήμερα δραστηριοποιείται πια σε έξι χώρες συνολικά (Κύπρο, Ρουμανία, Ισραήλ, Ουκρανία, Ελλάδα και Σιγκαπούρη) προσφέροντας υπηρεσίες που περιστρέφονται γύρω από δραστηριότητες στη θάλασσα (από την προμήθεια καυσίμων, μέχρι τη διαχείριση πλοίων και την προμήθεια ανταλλακτικών πλοίων).

Πέρα από την ανακοίνωση της νέας χορηγίας είχαμε και την ενημέρωση για την έναρξη προπονήσεων και εγγραφών για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου (Grassroots) παγκύπρια, όπως και τους υπεύθυνους ανά επαρχία. Τα τμήματα Grassroots αφορούν ηλικίες 2007-2015. Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δίνονται λεπτομέρειες για κάθε επαρχία.

Εν τω μεταξύ πανηγυρικός Eσπερινός και Θεία λειτουργία στο εκκλησάκι της Παναγίας του Σουμελά στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα τελεστεί τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου και Τρίτη 15 Αυγούστου αντίστοιχα. Συγκεκριμένα την Τετάρτη, 14 Αυγούστου θα τελεστεί ο Εσπερινός για την εορτή της κοιμήσεως της Θεοτόκου, ενώ την Πέμπτη θα τελεστεί Θεία Λειτουργία από τις 07:00 μέχρι τις 09:30 το πρωί. Όλοι οι πιστοί είναι ευπρόσδεκτοι να προσέλθουν με ευλάβεια.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ