aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ναι μεν, αλλά για Γκαγιέγο…

Ανόρθωση: Ναι μεν, αλλά για Γκαγιέγο…

Ο Ανδρέας Σάντης ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Νταβίδ Γκαγιέγο, τον Αντόνιο Πριέτο και τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Πήρε την ευθύνη για την κάκιστη πορεία της ομάδας το τελευταίο δίμηνο και έδωσε το σύνθημα για συμπόρευση, ώστε να ολοκληρωθεί με αξιοπρέπεια η φετινή σεζόν. Η διοίκηση της «Κυρίας» επ’ ουδενί δεν έχει ως στόχο να μετατρέψει σε εξιλαστήριο θύμα τον Ισπανό τεχνικό.

Εννοείται πως οι ευθύνες του Νταβίδ Γκαγιέγο στην αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας είναι μεγάλες. Δεν μπόρεσε να βρει το αντίδοτο για τις αποτυχίες της Ανόρθωσης στα παιχνίδια με ομάδες της πρώτης εξάδας. Ο απολογισμός της μίας νίκης σε 13 ματς με τις ομάδες που ανταγωνίζεται για τρόπαια και ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι τραγικός και μοιραία θέτει τους κυανόλευκους εκτός στόχων.

Σε διάστημα δύο μηνών η Ανόρθωση έχει καταστρέψει ό,τι με κόπο έκτισε στο πρώτο μισό της σεζόν. Ο Νταβίδ Γκαγιέγο βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο και παρά τη στήριξη της διοίκησης αναγνωρίζει πως για να έχει μέλλον στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πρέπει να βάλει φρένο στον αγωνιστικό κατήφορο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ