aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Να περάσει ο επόμενος

Ανόρθωση: Να περάσει ο επόμενος

Ο Τζέισον Πάντσεον έκανε την αρχή, ο Βαραζντάτ Χαρογιάν ακολούθησε και το μόνο βέβαιο είναι πως η πόρτα της εξόδου του «Αντώνης Καρράς» θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Αρμένιος κεντρικός αμυντικός έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση και αποχωρεί με προορισμό την Αστάνα, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το ενδιαφέρον των Καζάκων για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό βοήθησε την ομάδα της Αμμοχώστου, ώστε το «διαζύγιο» να είναι υπό τις περιστάσεις «αναίμακτο». Όσο γίνεται δηλαδή, για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος «χρυσοπληρώθηκε» για ένα έλθει στην Κύπρο από τη φημισμένη Λα Λίγκα, όπου θήτευσε την περασμένη σεζόν για λογαριασμό της Καντίθ. Με απολαβές 32.000 ευρώ μηνιαίως, ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους στο ρόστερ και προοριζόταν για ηγέτης της αμυντικής γραμμής, όμως δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Mε απολογισμό 22 συμμετοχές και ένα γκολ αποχωρεί από την «Κυρία» με την ετικέτα της αποτυχημένης μετεγγραφής.

Στην Ανόρθωση αφήνουν την πόρτα της εξόδου ανοικτή, και έχουν αποταθεί εκεί όπου πρέπει, ώστε να στείλουν το μήνυμα σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις ότι είναι πρόθυμοι να συζητήσουν. Επί της παρούσης δεν προκύπτει κάτι χειροπιαστό, όμως εκτιμάται ότι σύντομα θα συνεχιστεί ο χορός των αποχωρήσεων.
Σίμος Παφίτης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ