aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Να «μαζέψει» την 30άρα της καταστροφής

Ανόρθωση: Να «μαζέψει» την 30άρα της καταστροφής

Αντίστροφα για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 μετρά η Ανόρθωση. Μετά την πανηγυρική πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ που σηματοδοτεί την επιστροφή της «Κυρίας» σε ευρωπαϊκό όμιλο έπειτα από 13 χρόνια στην ομάδα της Αμμοχώστου βάζουν πλώρη για κατάκτηση της κορυφής του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η διαδρομή θα είναι μακριά και δύσκολη, καθώς ο ανταγωνισμός είναι στα ύψη, ενώ η συμμετοχή στους ομίλους εμπερικλείει και εμπόδια λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Πρώτο εμπόδιο για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια στο νέο πρωτάθλημα η Δόξα.

Οι κυανόλευκοι πάνε στο Μακάρειο έχοντας ακόμα νωπές τις μνήμες από την περσινή ήττα με 2-1, η οποία ειρήσθω εν παρόδω είναι η μοναδική που δέχθηκε η Ανόρθωση από την ομάδα της Κατωκοπιάς σε εκτός έδρας παιχνίδι στα χρονικά του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Για να καταφέρει η Ανόρθωση να σκαρφαλώσει στην κορυφή μετά από 14 χρόνια θα πρέπει να βελτιώσει και μάλιστα κατά πολύ τις επιδόσεις της στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η «Κυρία» είναι φόβος και τρόμος για κάθε αντίπαλο, όμως μακριά από την προσωρινή έδρα της στη Λάρνακα χάνει από τη δυναμική της. Ο απολογισμός στη περσινή σεζόν με έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Για να το κάνουμε πιο λιανά, η Ανόρθωση πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων 30 ολόκληρους βαθμούς σε εκτός έδρας παιχνίδια. Όσους περισσότερους «μαζέψει» στο τρέχον πρωτάθλημα τόσο περισσότερο θα αυξήσει τις πιθανότητές της για να κόψει πρώτη το νήμα στο τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ