aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Να κόψει τις κακές συνήθειες

Ανόρθωση: Να κόψει τις κακές συνήθειες

H νίκη στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ βοήθησε την Ανόρθωση να κάνει άλμα τριών θέσεων στη βαθμολογία, να διώξει τα… μαύρα σύννεφα που σκεπάστηκαν πάνω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με απολογισμό δύο ήττες σε τέσσερα ματς και επανέφερε την ηρεμία στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Όμως, για να έχει αντίκρισμα η επιτυχία επί των γαλαζοκιτρίνων θα πρέπει να μην αποδειχθεί «φωτοβολίδα». Η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει τους κυανόλευκους ενώπιων άλλης μιας πολύ σπουδαίας πρόκλησης. Το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ, την Κυριακή (17/10) αποτελεί ακόμα πιο ψηλό εμπόδιο για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Άλλωστε, πέραν των όλων άλλων, οι επιδόσεις της «Κυρίας» μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν είναι απλά κακές, αλλά καταδικαστικές.

Φέτος σε έξι εξορμήσεις της μακριά από την έδρα της η Ανόρθωση δέχθηκε πέντε ήττες και αναδείχθηκε ισόπαλη μία φορά. Στο περσινό πρωτάθλημα σε 18 εκτός έδρας ματς κέρδισε μόνο τα έξι. Από τους 54 βαθμούς που ήταν στο «τραπέζι» πρόσθεσε στο σακούλι της μόνον τους 24 (σε έξι ματς αναδείχθηκε ισόπαλη) και ήταν ο κυριότερος λόγος που η ομάδα της Αμμοχώστου εκτροχιάστηκε νωρίς τον Χειμώνα από τη μάχη διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Επομένως, για να καταφέρει φέτος να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου θα πρέπει να κόψει τις κακές συνήθειες και να μαζεύει βαθμούς (και) μακριά από την έδρα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ