aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Να η ευκαιρία» για τον Νίκα

Ανόρθωση: «Να η ευκαιρία» για τον Νίκα

Ο Νίκα Κατσαράβα επέστρεψε στην Ανόρθωση και βρίσκεται ενώπιον μιας από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην καριέρα του. Στα 27 του χρόνια και μετά από μια πολύμηνη απουσία λόγω σοβαρού τραυματισμού, καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να επανέλθει στην πρώτη γραμμή και να κοιτάζει ακόμη πιο ψηλά. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της «Κυρίας» θα αξιολογηθεί από τον προπονητή -και πνευματικό του πατέρα- Τιμούρ Κετσπάγια και θα αποφασιστεί κατά πόσο μπορεί να υπολογίζεται ως μία αξιόπιστη λύση για την επίθεση.

Χθες, το γραφείο Τύπου των κυανόλευκων ανήρτησε φωτογραφία του Νίκα Κατσαράβα να προπονείται με την ακόλουθη λεζάντα: «Ο ποδοσφαιριστής μας Νίκα Κατσαράβα πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις, ώστε σταδιακά να ανεβάσει ρυθμούς και να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Έχει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα από τις 3 Δεκεμβρίου 2020 απέναντι στην Μπενφίκα για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου και τραυματίστηκε. Νίκα, είμαστε δίπλα σου!». Σαφέστατη ένδειξη ότι ολόκληρη η οικογένεια της Ανόρθωσης στηρίζει την προσπάθεια του Γεωργιανού στράικερ, αναμένοντας τις οριστικές εξελίξεις.

Όταν ο Τιμούρ Κετσπάγια αποφάσιζε ότι θα ήταν καλύτερα ο Κατσαράβα να αναζητήσει άλλη ποδοσφαιρική στέγη, πρέπει να ήταν μια δύσκολη προσωπική στιγμή. Την πήρε πέρυσι το καλοκαίρι κι Γεωργιανός φορ πήρε τον δρόμο για το Πόζναν. Ως δανεικός με δικαίωμα αγοράς από τη Λεχ με αντίτιμο 200 χιλιάδες ευρώ. Ένα εξαιρετικό deal, όπως χαρακτηρίστηκε, αφού ελάχιστοι έβλεπαν το μέλλον του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δυστυχώς, όμως, στάθηκε πολύ άτυχος, τραυματίστηκε στο γόνατο και έχασε παραπάνω από τη μισή σεζόν. Στο διάστημα που ήταν στην Πολωνία, δεν κατάφερε να «θαμπώσει» τους ιθύνοντες της Λεχ Πόζναν και έτσι βάσει συμφωνίας επιστρέφει στην Ανόρθωση.

Είναι βέβαιο, ότι θα πάρει άλλη μια ευκαιρία. Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα περίοδο δοκιμασία μέχρι το φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου. Όλοι στις τάξεις των κυανόλευκων θέλουν να δουν τον καλό Κατσαράβα. Τον Κατσαράβα που συγκαταλεγόταν στους πιο ταλαντούχους Γεωργιανούς ποδοσφαιριστές (μετρά 42 συμμετοχές σε όλες τις εθνικές της χώρας) και τον… Νίκα που εντυπωσίασε στον Εθνικό Άχνας (σε μια σεζόν πέτυχε 16 τέρματα). Τέσσερα χρόνια από τότε, ο 27χρονος φορ δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι μπορεί να είναι πρωτοκλασάτος, αφού μία σεζόν στην Κιέλτσε στην Πολωνία (7 γκολ σε 26 συμμετοχές) και δύο σεζόν στην Ανόρθωση (10 γκολ σε 41 συμμετοχές πρωταθλήματος) δεν ήταν ιδιαίτερα «ζεστός». Να, λοιπόν, η ευκαιρία για τον Νίκα. Ταιριάζει γάντι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ