aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Να επανέλθει στις ράγες της ισχυρής δυναμικής

Ανόρθωση: Να επανέλθει στις ράγες της ισχυρής δυναμικής

Οι φράσεις κλισέ στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τουλάχιστον υπερβολικές. Στη σημερινή αναμέτρηση (21:00, «Αντώνης Παπαδόπουλος», Cablenet) με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας η Ανόρθωση δεν παίζει ούτε «με το πιστόλι στον κρόταφο» ούτε «με την πλάτη στον τοίχο». Είναι τόσο νωρίς που το δεύτερο ματς της σεζόν δεν μπορεί να καθορίσει τίποτα. Ωστόσο όλοι στο στρατόπεδό της προσδοκούν να είναι νικηφόρo για να επανέλθουν στις ράγες της ισχυρής δυναμικής.

Οι σερί ήττες και ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν, από τη Δόξα και την Παρτίζαν Βελιγραδίου, έχoυn δημιουργήσει «ανασφάλεια», την οποία δεν θέλει κανένας. Πρώτιστος στόχος, λοιπόν, είναι η κατάκτηση του τρίποντου. Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ένα δυνατό όπλο το οποίο θα γίνει προσπάθεια να αξιοποιηθεί. Εκεί εξάλλου μπήκαν οι βάσεις για τη δημιουργία ευρωπαϊκής προοπτικής. Εκεί, παραδοσιακά, η Ανόρθωση υπερτερεί σαφώς του Εθνικού Άχνας κι αυτό περιμένουν να γίνει και στην τρέχουσα περίοδο.

Το διπλό ταμπλό, κυπριακού πρωταθλήματος και συμμετοχής στους ομίλους του Κόνεφερενς Λιγκ, έχει αναδείξει κάποια προβλήματα, τα οποία ο Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να επιλύσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ