aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Να αφήσει τη μιζέρια στην άκρη

Ανόρθωση: Να αφήσει τη μιζέρια στην άκρη

Ένα από τα δυνατά χαρτιά της Ανόρθωσης ανέκαθεν ήταν η δυναμική στήριξη που είχε από τον κόσμο της, ειδικά σε παιχνίδια ντέρμπι μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η «Κυρία» με την κάκιστη φετινή της πορεία αλλά και την κάρτα φιλάθλου έχει δεχθεί ένα ισχυρό πλήγμα όσον αφορά στον παράγοντα αυτό. Ο κόσμος δεν πάει εύκολα στο γήπεδο και δεν βλέπει αυτά που θέλει, αυτά που περίμενε, αλλά και αυτά που του υποσχέθηκαν.

Παρόλα αυτά καλείται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να αφήσει την όποια πίκρα έχει και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Ειδικά σε ένα ντέρμπι η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική και για να αρχίσει η αγωνιστική ανάκαμψη, είναι σημαντικό και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν ότι ο κόσμος είναι εκεί και τους στηρίζει. Και όχι ότι είναι μακριά και απέχει. Βέβαια, είναι μεγάλο μείον το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα γίνει Δευτέρα μιας και αρκετοί δεν θα μπορέσουν να πάνε στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ