Ανόρθωση: Μπήκε για λίγο στο μπλοκάκι της αξιολόγησης ο Καρέλης, αλλά…

Τη δεδομένη στιγμή, από το γραφείο που τον εκπροσωπεί, δεν έγινε κάποια πρόταση προς Κύπρο μεριά...

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος πως ο Νίκος Καρέλης προτάθηκε και αξιολογείται από μεγάλες κυπριακές ομάδες οι οποίες αναζητούν επιθετικό. Ο 28χρονος Έλληνας επιθετικός έμεινε ελεύθερος με από την αγγλική Μπρέντφορντ στην οποία αγωνίστηκε στη λήξασα σεζόν και αξιολογεί προσεκτικά τις κρούσεις που δέχεται ο ίδιος και ο ατζέντης του, με τον τελευταίο να επιδιώκει μία αξιόλογη ποδοσφαιρική στέγη για τον… πελάτη του!

Για τις μεγάλες ομάδες οι οποίες ψάχνουν επιθετικό, δεν χρειάζεται να τις αναφέρουμε, αφού η απάντηση στο ερώτημα είναι τόσο εύκολη, όσο με αυτήν που θα λάβεις εάν ρωτήσεις ένα παιδί «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;».

Μπαίνουμε λοιπόν στο ψητό επειδή ψάξαμε κάπως το θέμα και ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy από την Ελλάδα, αναφέρουν πως η μία από τις ομάδες οι οποίες έβαλαν για λίγο στην ακίδα της αξιολόγησης τους τον διεθνή πολυθεσίτη στράικερ, είναι η Ανόρθωση. Ωστόσο δεν έγινε ακόμη κάποια επαφή που να ανοίξει κάποιο μονοπάτι για συζητήσεις, ούτε από την Ανόρθωση, ούτε από άλλη ομάδα όπως επίσης μάθαμε.

Επίσης, ο ατζέντης του στην Ελλάδα δεν πρότεινε πουθενά στο νησί μας, όπως επίσης μάθαμε. Κατά πόσο αυτό συνδέεται με το γεγονός πως η ομάδα της Αμμοχώστου δεν προέβει σε κάποια κρούση για τον Καρέλη επειδή προχωράει με την περίπτωση του Μιχάλη Μανιά, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε.

Επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό, αν προκύψει πιθανότητα ο Καρέλης να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, είναι θέμα χρόνου να διαρρεύσει. Τη δεδομένη στιγμή όμως, από το γραφείο που τον εκπροσωπεί, δεν έγινε κάποια πρόταση προς Κύπρο μεριά.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ