aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μόνο με πειθαρχία και σοβαρότητα

Ανόρθωση: Μόνο με πειθαρχία και σοβαρότητα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πανέτοιμη να κυνηγήσει άλλη μια νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (17:00 / Cytavision Sports 1) και να περάσει πανηγυρικά στα ημιτελικά του κυπέλλου είναι η Ανόρθωση. Το 3-1 του πρώτου αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» έχει φέρει την Ανόρθωση σχεδόν και με τα δυο πόδια στην επόμενη φάση του θεσμού, όμως χρειάζεται σοβαρότητα για να ολοκληρώσει το έργο της.

Ο Ρόνι Λέβι δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Θα διατηρήσει περίπου τον ίδιο κορμό και σε αυτόν θα προσπαθήσει η ομάδα του να πετύχει τη διάκριση στο κύπελλο. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, δεξιός μπακ ο Γκάμπριελ, αριστερός μπακ ο Σάντος, ενώ οι Ερέρο και Σιβού έχουν το προβάδισμα για το κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή η τριπλέτα αναμένεται να αποτελείται από τους Βίκτορ, Μίτροβιτς και Ράγιος. Στα «φτερά» θα είναι οι Καρλίτος, Ολιβέιρα και στην κορυφή ο Άλβες. Ένα άλλο σενάριο είναι να μείνει εκτός ο Καρλίτος, να παίξει στο «φτερό» ο Ράγιος, στο κέντρο ο Σιβού και στην άμυνα ο Αγιλάρ.

Αυτό που ζήτησε ο Λέβι από τους παίκτες του είναι να μη θεωρήσουν ότι έχει τελειώσει η πρόκριση. Να παίξουν με σοβαρότητα και να τα δώσουν όλα σαν να είναι η πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση. Στήριγμα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών θα είναι ο κόσμος της ομάδας. Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τους φίλους της «Κυρίας» για τη στήριξη, την παρουσία και τη συμπεριφορά τους στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Έγινε έκκληση στον κόσμο να στηρίξει ακόμη πιο δυναμικά την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ