aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAνόρθωση: Μικρό καλάθι μέχρι την υπογραφή

Aνόρθωση: Μικρό καλάθι μέχρι την υπογραφή

Τα λόγια πράξη περιμένουν στην Ανόρθωση ότι θα κάνει ο Ντένις Πόποβιτς. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τιμούρ Κετσπάγια απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα, o 31χρονος ποδοσφαιριστής διαμήνυσε στον Γεωργιανό προπονητή ότι θα έρθει στην Κύπρο για να αρχίσει προπονήσεις αρχές της επόμενης βδομάδας. Όμως, στην ομάδα της Αμμοχώστου έπαθαν και έμαθαν την τελευταία διετία κατά την οποία δύο φορές ο Πόποβιτς αθέτησε τον λόγο του και γι’ αυτό κρατούν μικρό καλάθι, έως ότου δουν υπογραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας.

Η τεχνική ηγεσία αισιοδοξεί ότι η τέταρτη απόπειρά της να ντύσει στα κυανόλευκα τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό θα είναι επιτυχημένη και ο διακαής πόθος του Τιμούρ Κετσπάγια θ’ αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντορ Μίχα στη θέση του επιτελικού μέσου.

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Πόποβιτς σε συνδυασμό με την ανανέωση δανεισμού του Ασάφ Τζουρ που θα επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες συμπληρώνουν την 15άδα θέσεων για ξένους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές. Επομένως, για να προκύψει περαιτέρω ενίσχυση είτε θα αφορά ποδοσφαιριστή του καταλόγου Β είτε θα διαγραφεί κάποιος από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ