aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μια «κατάρα» σπάζει κι άλλη γιγαντώνεται!

Ανόρθωση: Μια «κατάρα» σπάζει κι άλλη γιγαντώνεται!

Η Ανόρθωση έσπασε την «κατάρα» που την ήθελε να μην κερδίζει τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, αλλά την ίδια ώρα γιγαντώθηκε η κατάρα που τη θέλει να χάνει βασικά στελέχη της. Η νίκη της «Κυρίας» στο Στάδιο «Αλφαμέγα» ήταν Πύρρειος, αφού χάνει για ολόκληρη τη σεζόν έναν από τους πιο βασικούς ποδοσφαιριστές της.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, ο Φραν Γκαρσία, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμoυ. Κάτι που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για πολλούς μήνες. Θα υποβληθεί σε επέμβαση, αλλά ο χρόνος αποθεραπείας του θα ξεπεράσει το τέλος της περιόδου. Λίγες ημέρες προηγουμένως, ένας άλλος βασικός στην ομάδα του Νταβίδ Γκαγιέγο, ο Σάλβα Φερέρ διαγνώστηκε με το λέμφωμα Χότζκιν, μια σοβαρότατη ασθένεια κι επέστρεψε εσπευσμένα στην πατρίδα του. Αρχές Οκτωβρίου είχε τραυματιστεί σοβαρά ο κορυφαίος των πρώτων αγωνιστικών Μιγκέλ Γκερέρο, ο αρχηγός Κώστας Αρτυματάς είναι ακόμη εκτός δράσης μετά από τραυματισμό από τα τέλη Μαΐου, ενώ ο Αντρέας Χρυσοστόμου μόλις επέστρεψε από πολύμηνη αποχή! Με αυτά τα δεδομένα κάποιος θα πρέπει να σκεφτεί να γίνει άλλος ένας αγιασμός.

Η νίκη στο «Αλφαμέγα» επιβεβαίωσε τις δυνατότητες των κυανόλευκων κι εκτόξευσε την εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον Νταβίδ Γκαγιέγο. Η Ανόρθωση πραγματοποίησε άλλη μια κυριαρχική εμφάνιση κι άξιζε το τρίποντο 1000%. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, στριμώχνει τον αντίπαλο κι όπως ανέφερε κι ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Χριστοφόρου, άξιζε κάθε βαθμό που πήρε στις πρώτες δώδεκα αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ