aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μετρά επιστροφές ο Τιμούρ

Ανόρθωση: Μετρά επιστροφές ο Τιμούρ

Δεύτερη σερί νίκη μόλις για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα είναι το ζητούμενο για την Ανόρθωση στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εθνικό.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που προηγήθηκαν με Παρτίζαν και Δόξα, μα κυρίως στα θετικά αποτελέσματα για να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα.

Η εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος για τους κυανόλευκους, οι οποίοι ελπίζουν σε ένα δικό τους νικηφόρο σερί και απώλειες των ομάδων που προπορεύονται στη βαθμολογία για να κοιτάξουν ψηλότερα.

Το «οπλοστάσιο» του Τιμούρ Κετσπάγια για τον αγώνα στο Δασάκι θα είναι γεμάτο. Οι Ρισβάνης και Αντωνιάδης είναι διαθέσιμοι, αφού ο Ελλαδίτης εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, ενώ ο Κύπριος διεθνής (τραυματίστηκε στο μάτι στη Σερβία) νιώθει καλύτερα και εκτιμάται πως θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Κατσαράβα κέρδισε δύο πέναλτι στο παιχνίδι με τη Δόξα και βάζει σε σκέψεις τον Κετσπάγια, ενώ ο Ντέλετιτς θα πάρει φανέλα βασικού για τρίτο διαδοχικό αγώνα πρώτη φορά στη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ