Ανόρθωση: Μετεγγραφικές «σειρήνες» για Κατσαράβα

«Ζεστό» ενδιαφέρον για τον Νίκα Κατσαράβα εξέφρασε ομάδα από το εξωτερικό, σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που προκύπτει. Ο Γεωργιανός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του εμπλέκεται σε μετεγγραφικά σενάρια.

Πάντως, η ομάδα που «γλυκοκοιτάζει» τον 26χρονο ποδοσφαιριστή της «Κυρίας» δεν έχει αποστείλει πρόταση στα γραφεία των κυανόλευκων μέχρι στιγμής.  Έτσι, η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται στην… αναμονή και μόνο όταν φτάσει συμφέρουσα για τον σύλλογο πρόταση θα την μελετήσει ενδελεχώς, ωστόσο θα ληφθεί υπόψη και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Κατσαράβα ολοκληρώνεται τον Μάιο 2022.

Στο ενδεχόμενο που ο Γεωργιανός επιθετικός αποχωρήσει από την Ανόρθωση, τότε ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του θα ψάχνουν για δύο επιθετικούς, καθώς παρελθόν αποτέλεσε και ο Μίχαλ Ντούρις προ ημερών. Ο χρόνος πιέζει, καθώς σε 11 μέρες είναι ορισμένη η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και οι διεργασίες είναι έντονες το τελευταίο διάστημα.

ΜΕΣΩΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ