aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μετατράπηκε σε επιτακτική ανάγκη

Ανόρθωση: Μετατράπηκε σε επιτακτική ανάγκη

Μετά τη σαββατιάτικη ήττα από την ΑΕΚ με 0-1 στην «Αρένα», το εξ αναβολής παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (21/2) με την ΑΕΖ απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη σημασία για την Ανόρθωση.

Η «Μεγάλη Κυρία» θα έχει την ευκαιρία να μικρύνει την απόσταση από τις θέσεις που δίνουν εισιτήριο στο Κόνφερενς Λιγκ, αφού για την ώρα απέχει εννιά και οκτώ βαθμούς αντιστοίχως από τον δεύτερο Άρη και την τρίτη Ανόρθωση.

Ωστόσο σε κανένα παιχνίδι δεν έχει καμία ομάδα τους βαθμούς στο χέρι και θα χρειαστεί προσπάθεια να καμφθεί η αντίσταση ομάδα που παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή της. Ιδιαίτερα στην έδρα της, ασχέτως του ότι έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 22 Σεπτεμβρίου (3-1 την ΑΕΚ).

Άλλωστε έφυγε με 1-1 από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο ματς του α’ γύρου, ενώ έκοψε βαθμούς και από άλλες μεγάλες ομάδες. Έφερε δύο ισοπαλίες με την Ομόνοια (3-3, 0-0) και άλλη μία τον Απόλλωνα (0-0).

Αποτελέσματα που ηχούν σαν καμπανάκι για την ομάδα της Αμμοχώστου, πριν από αναμέτρηση κατά την οποίαν υπάρχει επιτακτική ανάγκη για τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ