aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μετά την «καταιγίδα» νέα τάξη πραγμάτων

Ανόρθωση: Μετά την «καταιγίδα» νέα τάξη πραγμάτων

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Εν αναμονή της κατάληξης που θα έχουν οι επαφές ανάμεσα στην ΚΟΠ και τον ΠΑ.Σ.Π. σε ό,τι αφορά τη μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών είναι στην Ανόρθωση. Η διοίκηση κατέβαλε τον μισθό Φεβρουαρίου και ανάλογα με την απόφαση που θα παρθεί συλλογικά θα κινηθεί αναλόγως για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη όταν υπήρχε αγωνιστική δράση και το διάστημα της αναστολής του πρωταθλήματος.

Η οικονομική ζημιά που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού στην Ανόρθωση, όπως και στα υπόλοιπα σωματεία, είναι τεράστια. Το ποδόσφαιρο είναι δεδομένο ότι θα επηρεαστεί και η επόμενη μέρα θα βρει τις ομάδες ενώπιον σημαντικών αποφάσεων. Στην ομάδα της Αμμοχώστου περιμένουν να περάσει η «καταιγίδα», ώστε να αξιολογήσουν τα οικονομικά δεδομένα.

Διαβάστε επίσης:

Πολύ πιθανόν τα μειωμένα έσοδα να επηρεάσουν τον μετεγγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει προσπάθεια αναπροσαρμογής στα συμβόλαια ποδοσφαιριστών εφόσον κριθεί αναγκαίο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ