aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μέσα τα κεφάλια – Κλήθηκε ο Νταουσβίλι, αβέβαιη η παρουσία του

Ανόρθωση: Μέσα τα κεφάλια – Κλήθηκε ο Νταουσβίλι, αβέβαιη η παρουσία του

Στη νέα σεζόν μπαίνει σήμερα και η Ανόρθωση. Οι κυανόλευκοι θα μαζευτούν για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς» για να πιάσουν δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Αρχικά, βέβαια, θα «μετρηθούν» οι απουσίες οι προσθήκες. Προσκλητήριο δεν εκδόθηκε κι έτσι κανένας δεν μπορεί είναι σίγουρος για τις παρουσίες. Το τελευταίο (μεταμεσονύκτιο) απόκτημα της «Κυρίας», ο Βορειοϊρλανδός Κάιλ Λάφερτι μάλλον δεν προλαβαίνει να προσγειωθεί στη Λάρνακα.

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας της Αμμοχώστου φρόντισε να προετοιμάσει τους φίλους της με ανάρτηση «κοιμάται κανείς;». Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε η κατ’ αρχήν συμφωνία με τον 33χρονο Βορειοϊρλανδό διεθνή, ο οποίος υπέγραψε προσύμφωνο μονοετούς διάρκειας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση θα ενεργοποιηθεί όταν ο ποδοσφαιριστής ολοκληρώσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Τη φανέλα με τον φοίνικα στη νέα σεζόν θα φορά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας διεθνής δεν υπέγραψε συμβόλαιο, αλλά αναμένεται στην Κύπρο στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Ο Μουρτάζ Νταουσβίλι, ο οποίος ζήτησε -επίμονα- μετεγγραφή, έχει κληθεί κανονικά, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα δώσει το «παρών» του. Όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι του με τον Τιμούρ Κετσπάγια χωρίζουν, αφού έχει ραγίσει το γυαλί. Το μέλλον του Γεωργιανού μέσου, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΑΠΟΕΛ, θα κριθεί σε συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση της Ανόρθωσης.

Στη σημερινή πρώτη, αναμένεται να δώσουν το «παρών» τους, οι Μίλος Ντέλετις, Ονησίφορος Ρουσιάς και Μάριος Αντωνιάδης, οι οποίοι θα φορέσουν για πρώτη φορά τα κυανόλευκα. Ο τελευταίος δεν ανακοινώθηκε επίσημα, αλλά θα βρίσκεται σήμερα στο «Αντώνης Καράς». Μαζί τους θα είναι και οι «δανεικοί» της περασμένης περιόδου.

Ο Νίκα Κατσαράβα, μετά τον τραυματισμό του στην Πολωνία, προσδοκεί σε ένα νέο ξεκίνημα, αφού διατηρεί συμβόλαιο με τους κυανόλευκους. Ο Μιχάλης Ιωάννου επιστρέφει από την Ολλανδία και θα δοκιμάσει να έχει καλύτερη τύχη απ’ ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του Άντρις Νεοφύτου στην Καρμιώτισσα και θα διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της «Κυρίας». Το ίδιο ισχύει και για τον Κωνσταντίνο Γιωργαλλίδη που έπαιζε στον ΑΣΙΛ.

Οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν στο «Αντώνης Καράς» για μία εβδομάδα, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στις Πλάτρες από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου. Στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας θα δοθούν και τρία φιλικά παιχνίδια καθώς και ένα ακόμα με τον Εθνικό στο Δασάκι Άχνας. Ο αγώνας του Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Ομόνοια είναι προγραμματισμένος στις 13 Ιουλίου, ενώ η «Κυρία» στις 24 Ιουλίου, θα μεταβεί στην Τρίπολη για φιλικό αγώνα τον Αστέρα Τρίπολης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ