aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μέσα στο «σκοτάδι», υποχρέωση…

Ανόρθωση: Μέσα στο «σκοτάδι», υποχρέωση…

Μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας για την επόμενη ημέρα και βυθισμένη στα οικονομικά προβλήματα που την ταλανίζουν και οδήγησαν τη διοίκηση Ανδρέα Σάντη στη σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η Ανόρθωση είναι υποχρεωμένη να ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια τη σεζόν. Το χρωστά στην ιστορία της και στον κόσμο της. Απομένουν έξι αγώνες με ψηλό βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε ομάδες που «καίγονται» για βαθμούς.

Η (πέραν των άλλων) αδιάφορη βαθμολογικά «Κυρία» πάει μεθαύριο στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη των επενδυτών, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε κακό «δαίμονα» της Ανόρθωσης. Η ομάδα της Αμμοχώστου ηττήθηκε στα τελευταία έξι παιχνίδια με αντίπαλο τους πράσινους της Λεμεσού, ενώ κέρδισε μόλις μία φορά σε εννέα αναμετρήσεις, από τον Σεπτέμβρη του 2021 και έπειτα. Θέλετε κι άλλα; Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της «Κυρίας» επί του Άρη καταγράφηκε πριν 6,5 χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2017.

Η απόπειρα για την ομάδα του Γιάννη Οκκά να βάλει φρένο στον κατήφορο μετά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες στα πλέι οφ γίνεται ακόμα δυσκολότερη, καθώς το απουσιολόγιο είναι γεμάτο. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Τιουνέ, Τσίκο, οι τραυματίες Γκασαμά, Ιωάννου και Κίκο, ενώ αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του Τεχέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ