aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μεγαλύτερη απογοήτευση η νέα ασυνέπεια

Ανόρθωση: Μεγαλύτερη απογοήτευση η νέα ασυνέπεια

Στον προχθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ (0-1) στην «Αρένα», η Ανόρθωση άργησε να μπει στο γήπεδο. Στο α’ ημίχρονο η εμφάνισή της ήταν κάκιστη, βελτιώθηκε κάπως στην επανάληψη με την είσοδο παικτών που είχαν διάθεση να τρέξουν περισσότερο, αλλά ήρθε άλλο ένα λάθος στο φινάλε που στοίχισε ακριβά.

Ο Ρισβάνης πάτησε τον Ρόμο σε μια φάση που δεν απειλούσε άμεσα την εστία του Λόρια και οι Λαρνακείς πήραν τη νίκη με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Η μεγαλύτερη απογοήτευση για τους κυανόλευκους ήταν ότι για άλλο ένα ματς ήταν ασυνεπείς στην πρόκληση που είχαν ενώπιόν τους. Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος ο Τιμούρ Κετσπάγια: «Δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν κάποιοι παίκτες. Δεν έγινε προσπάθεια από μερικούς, δεν ήμασταν μέσα στο γήπεδο».

Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι δύσκολη αλλά η απογοήτευση δεν εξυπηρετεί τίποτα, σύμφωνα με τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι, αλλά στα πρώτα έξι παιχνίδια τα τέσσερα τα παίξαμε εκτός. Τώρα θα παίξουμε στην έδρα μας και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να κυνηγήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη».

Προέχει, βέβαια, χρονικά το κύπελλο. Οι αναμετρήσεις με αντίπαλο την Ομόνοια είναι πάντα ντέρμπι, αλλά φέτος μετατρέπεται σε σούπερ ντέρμπι, αφού δεν αποκλείεται να δώσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. «Φαίνεται πως τα μπαλάκια μάς θέλουν να πηγαίνουμε στον δύσκολο δρόμο για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Ξεπεράσαμε την πολυνίκη ομάδα του θεσμού και τώρα θα παίξουμε με τη δεύτερη, εμείς είμαστε η τρίτη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι την Τρίτη του Πάσχα ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει ραντεβού σε ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων, Δημήτρης Χριστοφόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ