aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μέχρι τις €60.000 μπορεί, τα δεδομένα με Νταουσβίλι

Ανόρθωση: Μέχρι τις €60.000 μπορεί, τα δεδομένα με Νταουσβίλι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν είναι πολλές οι «τρύπες» που έχουν απομείνει για να κλείσουν και να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της Ανόρθωσης. Αυτό που προέχει είναι η συμπλήρωση των θέσεων στη μεσαία γραμμή με την περίπτωση του Αρτυματά να είναι στην πρώτη γραμμή. Ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται να πιέζει με τον τρόπο του για να τελειώσει το όλο θέμα πριν από την έναρξη των προπονήσεών του και το επόμενο 48ωρο αναμένεται να είναι καθοριστικό.

Η «Κυρία» είναι διατεθειμένη να δώσει 50.000 ευρώ, όμως στον ΑΠΟΕΛ αξιώνουν τα διπλάσια. Χρήματα που δεν μπορεί να δώσει η Ανόρθωση και αν ο ΑΠΟΕΛ δεν μειώσει αισθητά τις απαιτήσεις του δύσκολα θα αποκτηθεί ο Αρτυματάς. Μέχρι τις 60.000 ίσως διαθέσει η Ανόρθωση αλλά θεωρείται δύσκολο να ξεπεράσει αυτό το ποσό. Όποια κι αν είναι η κατάληξη στην περίπτωση Αρτυματά, η «Κυρία» είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί με δύο μέσους.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τρεις αφίξεις στην Κύπρο και ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει πολύ καλά τι θέλει. Με τον Μουρτάζ Νταουσβίλι υπάρχουν επαφές και μάλιστα προχωρημένες, αλλά ακόμη δεν έχουν πέσει υπογραφές. Δεν αποκλείεται ο Κετσπάγια να περιμένει λίγο ακόμη για να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει και με τον Αρτυματά. Το πιο πιθανό, όμως, είναι ο Νταουσβίλι να καταλήξει στην Ανόρθωση.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Μαργκάσα θεωρείται «κλειστός» και μένει η καταβολή της ρήτρας στη Νέα Σαλαμίνα, ενώ αξιολογούνται και νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές, όπως και ξένοι κάτω των 22 ετών οι οποίοι αν θα αποκτηθούν, θα πρέπει να είναι σε θέση να δώσουν βοήθεια και όχι απλώς να συμπληρώνουν τις προπονήσεις. Η Ανόρθωση προτού αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, θα μεταβεί στις Πλάτρες από τις 5 μέχρι και τις 12 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ