aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μέχρι και τρεις νέες μετεγγραφές!

Ανόρθωση: Μέχρι και τρεις νέες μετεγγραφές!

Όχι απλά δεν έχει κλείσει, αλλά παραμένει ορθάνοικτο το μετεγγραφικό «παράθυρο» στην Ανόρθωση. «Έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ, αλλά η μετεγγραφική περίοδος είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου. Δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει», ήταν η τοποθέτηση του Τιμούρ Κετσπάγια παραμονές του αγώνα με τη Ραπίντ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η προσοχή όλων στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι στραμμένη στους αγώνες με την Χάποελ Μπερ Σεβά, για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, καθώς παίζεται μια ολόκληρη πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο και παράλληλα έσοδα πέραν των 3.000.000 ευρώ. Όμως, τεχνική ηγεσία και διοίκηση της «Κυρίας» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να στελεχώσουν ποιοτικά και ποσοτικά την ομάδα για να μπορέσει να διεκδικήσει όλους τους στόχους της.

Το πόσο έντονο μετεγγραφικά θα είναι το τελευταίο δεκαπενθήμερο για την Ανόρθωση θα τον καθορίσει το αποτέλεσμα των αγώνων με την Μπερ Σεβά, όμως έτσι κι αλλιώς γίνονται διεργασίες προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ενίσχυσης. Μάλιστα, πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι πιθανόν οι νέες προσθήκες να φτάσουν και τις τρεις!

Ακραίος επιθετικός, ανασταλτικός μέσος και δεξί μπακ είναι οι θέσεις που κατά σειρά προτεραιότητας κοιτάζει στο «παζάρι» η «Κυρία» με την υποσημείωση πως δεν υπάρχουν κενές θέσεις στο ρόστερ. Επομένως το ραντάρ ψάχνει κυρίως παίκτες κάτω των 22 ετών, αφού δεν αναμένεται να προκύψει πέραν της μίας αποχώρησης από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ