aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με το μαχαίρι στα δόντια και το πιστόλι στον κρόταφο

Ανόρθωση: Με το μαχαίρι στα δόντια και το πιστόλι στον κρόταφο

Με το μαχαίρι στα δόντια και το πιστόλι στον κρόταφο, η Ανόρθωση υποδέχεται στις 17:45 (απευθείας από Cablenet1) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος τον Απόλλωνα. Η ιστορική νίκη επί της Γάνδης είχε πολλαπλά οφέλη για την ομάδα της Αμμοχώστου, με κυριότερο όλων την ηρεμία μετά την «καταιγίδα» που ακολούθησε της ήττας από τον Ολυμπιακό.

Το σκηνικό στους κυανόλευκους μύριζε μπαρούτι, καθότι οι πέντε ήττες σε εννέα αγώνες έφεραν την ομάδα πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη παρά στην κορυφή της βαθμολογίας, μια στροφή πριν από το τέλος του α΄ γύρου.

Η επιτυχία επί των Βέλγων, όσο σπουδαία και να είναι, δεν μπορεί να διορθώσει τις ανορθογραφίες στην πορεία της «Κυρίας» στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι όπως τα έκαναν ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι παίκτες του, παίζουν με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, αφού στο ενδεχόμενο αποτυχίας θα δουν το τρένο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος να απομακρύνεται 15 ολόκληρους βαθμούς και τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου να ξεθωριάζει για τα καλά, αν όχι εξ ολοκλήρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ