aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με το μαχαίρι στα δόντια και αλλαγές στην ενδεκάδα

Ανόρθωση: Με το μαχαίρι στα δόντια και αλλαγές στην ενδεκάδα

Ως σταθμό για τη μετέπειτα πορεία της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα αντικρίζουν στο «Αντώνης Καρράς» το αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι ισορροπίες ανάμεσα στις ομάδες που ακολουθούν την πρώτη τριάδα (Απόλλων, Άρη, ΑΕΚ) είναι λεπτές και η μάχη για είσοδο στην πρώτη εξάδα προμηνύεται καυτή, με κάθε κερδισμένο παιχνίδι να δημιουργεί νέα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα.

Το νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων της «Κυρίας» στο πρωτάθλημα διακόπηκε στην «Αρένα», όμως παρά την πικρή γεύση που άφησε η μοναδική χαμένη ευκαιρία του Καλτσά λίγο πριν το τέλος, ο βαθμός της ισοπαλίας απέναντι στην ΑΕΚ διεύρυνε το αήττητο σερί εφτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Οι κυανόλευκοι περιμένουν τους περσινούς πρωταθλητές με το μαχαίρι στα δόντια. Με νίκη επί της Ομόνοιας η ομάδα της Αμμοχώστου θα εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και θα έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε διεκδίκηση του στόχου που τέθηκε εξ αρχής για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να κερδίσει την Ομόνοια σε εντός έδρας παιχνίδι μετά τον Μάιο του 2018. Ακολούθησαν τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Ο τεχνικός της «Κυρίας» μετρά σημαντικές επιστροφές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Οι Ουάρντα και Αραγιούρι είναι ξανά διαθέσιμοι και θα πρόκειται για έκπληξη εφόσον δεν πάρουν φανέλα βασικού. Ετοιμοπόλεμος κρίθηκε και ο Χουσμπάουερ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, με την υποσημείωση πως ο Τσέχος έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω ίωσης. Στο απουσιολόγιο για τουλάχιστον δύο βδομάδες θα μείνει ο Αντωνιάδης. Την πόρτα της ενδεκάδας κτυπούν οι Χριστοφή και Καλτσάς, καθώς ο Ντέλετιτς κινήθηκε σε ρηχά νερά στην «Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ