aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με το ακουστικό στο χέρι

Ανόρθωση: Με το ακουστικό στο χέρι

Πέντε ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν και στην Ανόρθωση πατάνε γκάζι για την καλύτερη δυνατή στελέχωση της ομάδας. Σύμφωνα και με τις επίσημες τοποθετήσεις είναι με το ακουστικό στο χέρι για απαντήσεις, αφού οι προτάσεις έχουν φτάσει στους αποδέκτες τους. Έξι θέσεις ξέων στο ρόστερ παραμένουν κενές και αφορούν δύο στόπερ, δύο σέντερ φορ και δύο εξτρέμ. Από κει και πέρα, είναι πολύ πιθανόν να γίνουν κι επιπρόσθετες προσθήκες είτε Κυπρίων, είτε νεαρών για τον κατάλογο Β.

«Είμαστε στη διαδικασία της στελέχωσης της ομάδας, για να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει η προετοιμασία στις 7 Ιουλίου. Μέχρι τώρα ο σχεδιασμός αφορούσε ποδοσφαιριστές που γνωρίζουμε από το κυπριακό πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο πως δεν θα κινηθούμε έτσι, θα έρθουν παιδιά και από το εξωτερικό. Έχουν σταλεί προσφορές και περιμένουμε απαντήσεις, ώστε να προχωρήσουμε και στις ανακοινώσεις», ανέφερε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Ανάμεσα στις προτάσεις που έγιναν είναι κι αυτή στον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ξέρει πολύ καλά τι προσφέρουν οι κυανόλευκοι εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμη. Διαμηνύει ότι ψάχνει κάτι καλύτερο στο εξωτερικό, αλλά είναι πάντα στα υπόψη. Όσο μάλιστα δεν γεμίζουν οι θέσεις των πλάγιων επιθετικών, η πόρτα για τον Ουάρντα είναι πάντα ανοικτή.

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου, βέβαια, έβαλε στο τραπέζι και μιαν άλλη παράμετρο. Τις αναρτήσεις του Αιγύπτιου στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης: «Μπορεί να σε μπερδέψουν σε δέκα λεπτά. Είναι πολλές οι δημόσιες αφορμές που είναι φυσιολογικό να δημιουργούνται σενάρια. Εμείς, όμως, δεν συζητάμε στο επίπεδο story στο Instagram. Πρέπει να γίνει συζήτηση στο πρακτικό επίπεδο και όταν θα γίνει αυτό θα μπορούμε να μιλήσουμε».

Πρόταση έχει στα χέρια του ο Έλντερ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, μελετά και άλλες προτάσεις (από Πολωνία και Ουγγαρία), αλλά διαμήνυσε ότι θα απαντήσει σύντομα. Το σενάριο απόκτησης του Ουκρανού Τσινκρίνσκι παραμένει ζωντανό, όσο δεν ανακοινώνεται από τον Ιωνικό Νίκαιας, με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε στην περσινή περίοδο.

Όπως έγραψε χθες το Goal.com.cy, οι πιθανότητες να παραμείνουν στο ρόστερ της «Κυρίας» οι Πόποβιτς και Εσκοβάλ είναι μηδαμινές. Λάρκου και Μίλανιτς συμφώνησαν γι’ αυτό το θέμα, αλλά «αγκάθι» παραμένει η αποζημίωσή τους, αφού έχουν συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο. Οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να βοηθήσουν τη βαρωσιώτικη ομάδα στη λήξασα περίοδο και η απόφαση να αποχωρήσουν είναι οριστική. Οι διοικούντες καλούνται να βρουν τον καλύτερο τρόπο για να τερματιστεί η συνεργασία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ