aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με την πλάτη στον τοίχο

Ανόρθωση: Με την πλάτη στον τοίχο

Για αλλού ξεκίνησε και αλλού στοχεύει η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου άρχισε τη σεζόν με στόχο την επιστροφή της στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από 14 χρόνια, αλλά τέσσερις στροφές πριν από το τέλος της διαδρομής τρέχει για να προλάβει το τρένο που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έτσι όπως τα έκανε η «Κυρία», παίζει με την πλάτη στον τοίχο στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από το σημερινό (19:00, Cablenet1) ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα, οι κυανόλευκοι καλούνται να βάλουν τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο που άρχισαν από τις 10 Απριλίου στο Τσίρειο με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Άρη και συνέχισαν με δύο ήττες σε πρωτάθλημα (0-1 από την ΑΕΚ) και κύπελλο (0-2 από την Ομόνοια).

«Έχουμε μπροστά μας τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και τον συναντάμε σε μία περίοδο πολύ σημαντική, που χρειαζόμαστε τη νίκη για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και να διεκδικήσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πρέπει να διορθωθούμε στα επόμενα παιχνίδια και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό της παρά την πίκρα που τον κέρασε την περασμένη Τετάρτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ